The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Isotek EVO3 Nova – Ide nekem az egész rendszert!

Több más új típussal egyetemben a München-i showon mutatkozott be az EVO3 Nova szűrős elosztó is, amelynek a megszokott nívós megoldások és innovatív technológiák mellett a legfőbb különlegessége a 12 aljzata, amelyek révén akár egy terjedelmes, különféle műsorforrásokból és erősítőkből (nagy áramú eszközök) álló rendszer kiszolgálására is képes.

A jellegzetes bordázott alumínium előlappal és egy középütt elhelyezett informatív kijelzővel rendelkező EVO3 Novához összesen négy nagyáramú készülék (erősítő, AV erősítő/receiver, stb.) és nyolc forráskészülék illetve előerősítő csatlakoztatható. Előbbiek táplálása az akár 16 Amperes, Direct-Coupled technológiát alkalmazó aljzatokon keresztül lehetséges, míg a forrásokat a 10 Amperes aljzatok látják el. A többi EVO3-as Isotek tápeszközhöz hasonlóan a keresztszennyezések megakadályozása érdekében a különböző aljzatok saját szűrővel rendelkeznek és teljesen el lettek választva egymástól. 

 Az Isotek EVO3 Nova várhatóan szeptemberben érkezik meg a forgalmazóhoz.


Audio Centrum
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu