The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Denon 800NE sorozat – minőség kedvező áron

A Denon legújabb 800NE szériájának modelljei a fejlett analóg és digitális technológiákat ötvözik a legkorszerűbb funkciókkal a kiváló hangzás és a kényelem érdekében. A PMA-800NE erősítőt, a DNP-800NE hálózati lejátszót és a DCD-800NE CD lejátszót magába foglaló sorozat a hosszú évek tapasztalatait hatékonyan magába integráló fejlesztés eredményeként és a gyártó felső kategóriás készülékeinek egyes megoldásait felhasználva született meg.

A PMA-800NE erősítő a magasabb kategóriájú PMA-2500NE modell technológiáit alkalmazva készült, Advanced High Current (AHC) single push-pull erősítő áramkörei 85W/csatorna (4 Ohm) kimeneti teljesítményt, valamint dinamikus és kifinomult hangzást nyújtanak. Különféle analóg és digitális forráskészülékek egyaránt csatlakoztathatók hozzá, beleértve a beépített mozgó tekercses/mozgó mágneses (MC/MM) hangszedőkkel rendelkező analóg lemezjátszókat is. A nagy felbontású digitális audio jeleket négy digitális bemenete - három optikai és egy koaxiális - fogadhatja, a beépített DA konvertere pedig akár a 192 kHz/24 bites fájlokkal is kompatibilis. A digitális egység teljesen kikapcsolható az analóg források hallgatásakor az interferencia csökkentése érdekében, miközben a vezérlő mikroprocesszor a lehető legjobb hangzás érdekében szintén kikapcsol, ha éppen nincs használatban.

Denon PMA 800NE 02

A DNP-800NE hálózati audio lejátszó képes „megnyitni” a rendszert a teljes hálózati és online zenei világ felé. A DNP-800NE hálózati lejátszó megszólaltathatja az otthoni hálózaton tárolt fájlokat, és olyan tartalmakat közvetíthet, mint a Spotify, Amazon Music, Napster, SoundCloud, Deezer, Tidal, TuneIn internetes rádió és még sok egyéb más. A hordozható készülékekről Bluetooth-on vagy AirPlay 2-n keresztül is vezeték nélkül élvezheti a zenéket.
Az Advanced AL32 Processing Plus használatával a legsimább, legpontosabb analóg hullámforma jön létre a digitális zenéről és emellett a nagy pontosságú, 192 kHz/32 bites Burr Brown PCM1795 konverter használatával a DNP-800NE az audio fájlok széles választékát meg tudja szólaltatni. Lejátssza a veszteséges formátumokat, mint például az MP3, a WMA az AAC, valamint a veszteségmentes ALAC, WAV és FLAC HD (akár 24 bit, 192 kHz) és a DSD 2.8 / 5.6MHz, valamint a DSD, WAV, FLAC és ALAC fájlokat streamelve a hálózatról és USB-ről.

dnp800ne sp ang.front 10mar2018

A HEOS integráció lehetővé teszi a DNP-800NE kombinálását más HEOS kompatibilis eszközökkel, beleértve a vezeték nélküli hangszórókat és a Denon számos komponensét, hogy a felhasználó multi-room zene rendszert hozhasson létre a zene otthoni környezetben történő megosztásához. Mindezt az ingyenes HEOS alkalmazás vezérli egy okos telefonon vagy táblagépen, vagy használhat egy Alexa hangvezérlő eszközt is, hogy eldönthesse, hol szóljon a zene, vagy beállíthatja a hangerőt és léptetheti a zeneszámokat is. A DNP-800NE fix vagy változtatható analóg kimeneteket egyaránt kínál, amelyek lehetővé teszik a HEOS alkalmazás hangerő szabályozását, ha erősítővel vagy aktív hangszórókkal van összekötve.

A DCD-800NE CD-lejátszó a CD-k mellett a nagy felbontású audio fájlok megszólaltatására is alkalmas. A készülék lelke a DNP800NE-ben is használt Denon Advanced AL32 Processing Plus, az USB bemenet pedig lehetővé teszi a külső tárolóeszközök csatlakoztatását, amelyekről a zenét akár 192 kHz/24 bit PCM és DSD 2.8/5.6MHz felbontásban is lejátszhatja.

1846512 n0

Mint minden 800NE sorozatú komponens, a lejátszó is egy rezgésálló konstrukción alapul, és gondosan válogatott alkatrészeket használnak benne, valamint nagy figyelmet szenteltek a tervezésnél a tápellátás tervezésére és a Pure Direct üzemmódra - mindezt a lehető legtisztább hangzás érdekében.

A fekete vagy prémium ezüstszínben készülő PMA-800NE (159.990,- Ft), DNP-800NE (159.990,- Ft) és DCD-800NE (129.990,- Ft) már ebben a hónapban elérhető lesz a hivatalos Denon kiskereskedőknél.


Horn Distribution (HU) Kft.
Tel: 1/347-0020
www.horn.eu