The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Denon AVC-X6500H AV erősítő

A Denon legújabb házi-mozi erősítője a legkorszerűbb audio dekódolásokkal és streaming technológiákkal büszkélkedhet. Az EISA díjnyertes AVC-X8500H számos megoldását alkalmazó AVC-X6500H egy prémium kategóriájú 11.2 csatornás receiver, amely a gyártótól megszokott kiváló hangminőséget nyújtja tizenegy, egyenként 140 W-os erősítő csatornán keresztül, kombinálva az AI-powered hangvezérlés élvonalbeli támogatásával.

Az Amazon Alexa és az Apple AirPlay 2 támogatás a felhasználóknak kétféle lehetőséget biztosít az AVC-X6500H hangparancsok általi vezérléséhez, amelyhez nem kell alkalmazás vagy távirányító sem. Az AirPlay 2 által lehetővé válik a zenehallgatás az Apple készülékén, az AirPlay 2-kompatibilis eszközéről az egész házban, mindez tökéletes szinkronban. Ha több támogatott eszköz is van, akkor különböző helyiségekben különböző dalokat is lejátszhat velük. Akár a Siri és az AirPlay 2, vagy az Alexa használatával vezérelheti a lejátszást hangutasítással: csak mondja el a dal címét, nevezze meg a kiválasztott szobát, és élvezze a kedvenc zenéjét. Kérje a Siri-t, hogy ugorja át a zeneszámokat, és állítsa be a hangerőt egyszerűen az iPhone vagy az Apple Watch eszközének elmondva, vagy vezérelje az Alexa-t, hogy ugyanezt tegye az Amazon Echo eszközén keresztül. Az Amazon Alexa kompatibilitása lehetővé teszi az AV-receiver vezérlését hangutasítások használatával, a receiver be- és kikapcsolását, a hangerő beállítását valamint a bemenetek átkapcsolását is. A zenehallgatás bármilyen mobileszközről az otthoni szórakoztató rendszerén keresztül soha nem volt ennyire egyszerű. A sokoldalú streaming lehetővé válik a beépített HEOS hálózati technológia által, amely további hozzáférést biztosít az internetes rádiókhoz és a zenei szolgáltatások széles skálájához, mint a Spotify, Deezer, Tidal, Amazon Prime Music és még sok egyéb más. Az AVC-X6500H egy HEOS multi-room rendszer részeként is használható, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az egész házban megoszthassák a zenéjüket más vezeték nélküli hangszórókkal.

Ez az „erőmű” támogatja a háromdimenziós hangformátumokat is, mint a Dolby Atmos, a DTS:X, a DTS Virtual:X és az Auro-3D a hallgatót teljesen körülvevő hang érdekében. Tartalmazza továbbá a teljes 4K kompatibilitást, a Dolby Vision, HDR (High Dynamic Range), HLG (Hibrid Log-Gamma), ARC (Audio Return Channel) és az eARC (továbbfejlesztett Audio Return Channel) technológiákat is.
Az Advanced Video Processing analóg HDMI átalakítás a lehető legjobb képminőséget biztosítja forrástól függetlenül a video tartalmak felskálázásával akár 1080p Full HD vagy 4K Ultra HD (60 / 50Hz) formátumra. Az IMAX Enhanced is elérhető lesz egy későbbi firmware-frissítéssel. Ez a fogyasztók számára új minőségi színvonalat kínál az élvezetes otthoni 3D-s mozi látvány- és hangélmény tekintetében, a legmagasabb minőségű, legélesebb 4K HDR képpel és erőteljes, magával ragadó hangzással. A továbbfejlesztett eszközök IMAX-módja tökéletesen optimalizálható a digitális re-mastered tartalmak lejátszásához, pont úgy, ahogyan azt a filmkészítő elképzelte. Az AVC-X6500H összesen nyolc HDMI bemenettel rendelkezik, melyek közül egy az előlapon található, így minden lehetséges eszközhöz rendelkezésre áll egy aljzat.

AVC-X6500H - Főbb jellemzők
• 11.2 csatornás AV receiver, csatornánként 140 W
• Dolby Atmos, DTS:X, DTS Virtual:X, Auro-3D
• IMAX Enhanced audio processing (firmware frissítés után)
• Denon Advanced AL32 többcsatornás jelfeldolgozás
• 8 HDMI bemenet (1 db az előlapon)
• 3 HDMI kimenet (2 fő + zóna ki)
• 4K / 60 Hz teljes átvitel, HDR, Dolby Vision, HLG, ARC és eARC
• Audyssey MultEQ XT32 automatikus kalibrálás és szoba akusztika optimalizálás LFC, Sub EQ, Dinamikus Hangerő és Dinamikus EQ
• Együttműködik az opcionális Audyssey MultiEQ alkalmazással a testre szabáshoz
• Amazon Alexa hangvezérlés
• AirPlay 2 audio streaming Siri hangvezérléssel
• Wi-Fi és Bluetooth a sokoldalú zene streaminghez
• Beépített HEOS vezeték nélküli multi-room hangtechnika
• Nagyfelbontású DSD (2.8 / 5.6MHz), FLAC, ALAC és WAV támogatás
• Smart távvezérlő management - Ihiji Invision és Domotz Pro támogatás

Az AVC-X6500H már elérhető a hivatalos Denon kiskereskedőknél.

Horn Distribution (HU) Kft.
Tel: 1/347-0020
www.horn.eu