The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Polk Audio Signature E hangsugárzók

A több, mint 40 éves múlttal rendelkező amerikai Polk Audio bemutatta új Signature E jelű hangsugárzó sorozatát, amely padlón álló, center, surround és állványos hangsugárzókból áll és a gyártó magasabb kategóriájából származó prémium audio technológiákat alkalmazza.

Az új széria az eredeti Signature sorozatra épül, és azzal a céllal készült, hogy a nagyméretű mozik surround élményét egy alaposan kifinomult design révén eljuttassa a normál méretű nappalik világába. A változtatások közé tartoznak a gondosan kifejlesztett lineáris meghajtó egységek, az új hangváltó topológia és a továbbfejlesztett hangváltó alkatrészek. A kifinomult basszus hangolás testes és probléma mentes mélyátvitelt biztosít, és az új technológiák a gondosan kialakított és kivitelezett hangsugárzó dobozokban kaptak helyet.

Az új széria az S60e, az S55e és az S50e álló hangsugárzókból, az S35e és S30e centersugárzókból; és az S20e, S15e és S10e állványos hangsugárzókból áll.
A Signature E sorozat esetében az esztétika is kellően előtérbe került: az új széria dobozai gyönyörű ívekkel és modern formavilággal készültek a merész és stílusos megjelenés érdekében. Fekete, mosott dió vagy a téli fehér kivitelben a sorozat tagjai könnyedén illeszkednek a különféle otthonok stílusához legyenek azok akár klasszikus, akár modern berendezésűek.

Egy nagyméretű álló dobozokból, állványos hangsugárzókból és egy erős, mégis karcsú center hangszóróból álló szett magával ragadó házimozi-élményt nyújthat, és a filmeket, a TV műsorokat és a zenéket is életre kelti dinamikus hangzása révén. A gyártó szabadalmaztatott Dynamic Balance Technology Driver Design-jának köszönhetően a Polk mérnökei képesek voltak integrálni a legmegfelelőbb, gondosan kiválasztott anyagokat és a leghatékonyabb geometriát, alaposan kielemezve az egyes hangsugárzók teljes elektroakusztikai és mechanikai rendszerét. Ezzel kiküszöbölték a problémákat, és lehetővé tették a meghajtók és a magassugárzók számára, hogy minőségi és pontos hangzást nyújtsanak.

Az exkluzív Polk Power Port technológia 3dB-lel több basszus kimenetet nyújt, mint egy hagyományos bass-reflex port és nagyobb felületet biztosít a turbulencia és a torzítás kiküszöböléséhez. Ennek köszönhetően nagyobb, zeneibb és mélyebb basszusok megszólaltatását teszik lehetővé.
Az álló hangsugárzók mindazt magukba integrálják, amit a klasszikus Polk Audio komponens rendszerek rajongói kedvelnek. A zászlóshajó Polk Signature S60e álló hangsugárzó számos olyan technológiával büszkélkedhet, ami révén árkategóriájában kiváló minőségű audio reprodukciót biztosíthat. A Hi-Res minősítésű dobozok 2,54 cm-es Terylene High-res magassugárzókkal rendelkeznek, amelyek képesek a 40 kHz-es frekvenciaátvitelre a legújabb, nagy felbontású fájlok támogatásának érdekében. Az S55e és az S50e szintén nagyon jó teljesítményt nyújtanak; az S55e kettő 6,5 hüvelykes középsugárzót, az S50e pedig kettő 5,25 hüvelykeset tartalmaz. Fontos jellemzőik közé tartozik a négy hangszórós (S60e és S55e) és a három hangszórós (S50e) lépcsőzetes hangváltó tervezése, amely még életszerűbb hangzást biztosít. A merev kialakítású hangfalrácsok tökéletesen illeszkednek a dobozok kiviteléhez és a kettős aranyozott, öt-utas hangfal csatlakozók biztosítják a könnyű beüzemelést.

Polk Audio Signature E Series

Az S35e és az S30e center sugárzókat egyaránt úgy tervezték, hogy tiszta és erőteljes hangzást biztosítsanak a filmek és a zenék számára. A S35e karcsú formájú, mindössze 4 hüvelyk magas, így tökéletes partnere lehet a legtöbb széles televíziónak. Mind az S35e, mind pedig az S30e egy 1 hüvelykes Hi-Res Terylene magassugárzóval rendelkezik az élénk és tiszta magas frekvenciákhoz, míg a csillámmal megerősített polipropilén közép/mélysugárzókból az S35e hat darab 3 hüvelykeset, míg az S30e kettő 5,25 hüvelykeset kapott. Az álló hangsugárzókhoz hasonlóan az S35e és az S30e center hangszórók rendkívül érzékenyek és hatékonyak, és a legtöbb receiverrel jól működnek együtt. Az S35e hat meghajtót tartalmaz, míg az S30e egy két meghajtós kivitelt kínál, mindegyik mágneses előlapokkal és aranyozott öt-utas hangfal csatlakozókkal kiegészítve. Ezenkívül az S35e használható bal, center vagy jobboldali hangszóróként (L/C/R), és vízszintesen vagy függőlegesen is falra szerelhető a beépített kulcslyuk-nyílás konzoloknak köszönhetően.

A Polk Signature E széria S20e és S15e állványos hangsugárzói egyaránt ideálisak front vagy surround hangsugárzónak bármilyen 5.1, 7.1 vagy 9.1 házi-mozi konfigurációban. Ezek a kompakt hangsugárzók egy darab 1 colos Terylene magassugárzót tartalmaznak az alacsony torzítású csillámmal megerősített polipropilén membránú meghajtók mellett, amelyek 6,5 hüvelyk (S20e) illetve 5,25 hüvelyk (S15e) méretűek. Az egyszerűen falra is szerelhető Signature E állványos hangsugárzók a Power Port által nyújtott autentikus basszusal önálló monitorként is használhatóak, vagy ideális alapot nyújtanak egy nagy teljesítményű házi-mozi rendszer kiépítéséhez.

A Polk Signature E sorozatú S10e surround hangsugárzók tökéletesen kiegészítik a többcsatornás házi-mozi konfigurációkat. A kompakt szatellit surround hangfalak egy hüvelykes Terylene magassugárzóval és egy alacsony torzítású csillámmal megerősített 4 hüvelykes polipropilén mélysugárzóval rendelkeznek. Az S10e surround hangsugárzók Power Portot kínálnak a mélyhangszint növeléséhez, és a Signature E széria álló és állványos hangfalaihoz is jól illeszkednek és akár a falra szerelésük is egyszerűen megoldható a beépített menetes betét vagy a kulcslyuk-kialakítású konzolok segítségével.

Horn Distribution (HU) Kft.
Tel: 1/347-0020
www.horn.eu