The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Társakat kap ősszel a Focal Kanta 2 hangsugárzó

Ahogy az sejthető volt, nem sokáig marad társak nélkül a minden szempontból különleges Kanta 2 álló hangsugárzó, mivel a gyártó szeptember elején a San Diego-i CEDIA Expón bemutatta a Kanta 1 állványos hangsugárzót, a Kanta 3 álló hangsugárzót és a Kanta Center nevű dialóg sugárzót.

Noha a francia cég export menedzsere, aki még a tavaszi Focal-Naim roadshow keretében járt nálunk akkor még sejtelmesen nyilatkozott a többi Kanta modell megjelenésével kapcsolatos kérdésemre, valószínűsíthető volt, hogy a Kanta 2 egy vadonatúj sorozat előfutára, amelyben majd a szokásos módon állványos hangsugárzó, többféle álló hangsugárzó és valószínűleg házi-mozi hangsugárzók is szerepelni fognak. És úgy is lett, és az amerikai közönség nemrégiben már találkozhatott is a három új modellel, amelyek várhatóan október folyamán már kereskedelmi forgalomba is kerülnek.

Focal Kanta 3 hfp onlineA technológiailag és megjelenését tekintve egyaránt valódi különlegességnek mondható, klasszikus és extravagáns színekben pompázó Kanta 2 lényegében a sorozat összes műszaki és esztétikai jellemzőjét felvonultatja, és természetesen a társak is ugyanezen alkatelemekből építkezve illetve design vonalat követve születtek meg. A három évnyi kutatás-fejlesztés eredményeként létrejött Kanta 2 és egyben a Kanta sorozat kulcselemei a különféle színekben választható különleges HDP polimer előlap, az IAL3 Berillium tweeter, a könnyű lenszövet középsugárzó illetve mélysugárzó membrán, valamint a speciális kialakítású kettős PowerFlow bassz-reflex rendszer. Ezen megoldások, kombinálva az igényes kivitellel és az egyedi külsővel olyan valóban különleges hangsugárzókat eredményeztek, amelyek maximálisan méltók egy olyan innovatív hírű gyártóhoz, mint amilyen a Focal.

A Kanta sorozat első újdonsága a belépő Kanta 1 két-utas állványos hangsugárzó, amelyet a gyártó elsősorban a 25 m2 alatti helyiségekbe ajánl. A Kanta fejlesztéseket teljeskörűen magáénak mondható Kanta 1 hangszórókészlete egy IAL3 Berillium tweeterből és egy Flax (len) mély/középsugárzóból áll hátsó bassz-reflex rendszerben kivitelezve. A Berillium és a lenszövet „házasságából” a gyártó leírása szerint pontos, részletező, és egyben muzikális hangzás született, amelyből a Kanta 2 esetében már mi is hatásos ízelítőt kaptunk. Nagyobb testvéréhez hasonlóan a Kanta 1-hez is nyolcféle magas fényű vagy matt előlap verzió áll rendelkezésre, amelyek közül mindenki maga választhatja ki az ízlésének leginkább megfelelőt.

A második újdonság a rangsorban a Kanta 2 után következő Kanta 3 álló hangsugárzó, amely már akár 80 m2 méretű helyiségekben való használatra is tökéletesen alkalmas. A négy hangszórós bassz-reflex hangsugárzóban az IAL3 Berillium tweeter és a Flax középsugárzó mellett kettő Flax mélysugárzó található, melyek révén a kiváló felbontású és tiszta, de mégsem klinikai ízű hangzás erőteljes és dinamikus basszussal egészülhet ki. Ennek révén a Kanta 3 a kiváló minőségű, valamint nagy és komoly volumenű hangzásra vágyók ideális választása lehet.

Focal Kanta Center hfp online

Harmadik új tagként a Kanta Center lehetőséget nyújt egy Kanta házi-mozi hangsugárzó szett felépítésére, azok számára, akik mozizásnál sem adják alább, és a filmek esetében high-end kategóriájú dialógusokra és központi effektekre vágynak. A Kanta Center tiszta, semleges és részletező hangzását az IAL3 Berillium csipogó és a kettő Flax membrános mély/középsugárzó garantálja. A házi-mozi rendszer teljes kiépítéséhez ideális társ lehet a gyártó Sub 1000F aktív szub-woofere és a 300 ICW 4 mennyezeti sugárzója, a háttér szerepre pedig értelemszerűen a Kanta 1 lehet optimális választás. A center elhelyezéséhez opcionális állvány vásárolható.

Horn Distribution (HU) Kft.
Tel: 1/347-0020
www.horn.eu