The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Denon D-T1 kompakt hi-fi rendszer streaming funkcióval

A Denon az M-sorozatú hi-fi rendszerek sikerein felbuzdulva mutatta be a kedvezően árazott ultrakompakt D-T1 audio rendszerét, amely a CD játszót és az FM/AM rádiót kombinálja a Bluetooth streaming lehetőséggel, aminek köszönhetően számos personal audio eszközt is könnyedén bevonhatunk a zenélésbe.

A Denon 25 évnyi mini rendszer tervezési tapasztalatának köszönhetően az elismert D-M41 rendszerből származtatott D-T1 egy korábbinál kedvezőbb árkategóriában ígér kiváló minőségű hangzást. A fekete mellett az új, stílusos matt szürke kivitelben is kapható készülékhez hozzá illő karakterű hangszórókat is mellékelnek, így a D-T1 ideális választás lehet első kis audio rendszernek, vagy éppenséggel a hálószobában, irodában vagy a konyhában való használatra, de ugyanúgy egy kollégiumi szobába is.

A D-T1 csendes működésű, slot loading rendszerű CD játszója a „normál” CD lemezek mellett az MP3/WMA fájlokat is lejátssza a CD-R/RW lemezekről, emellett második műsorforrásként egy FM/AM rádió is található a készülékházban. A Bluetooth funkció lehetővé teszi, hogy a zenét, podcastokat, online szolgáltatásokat és internetes rádiókat vezeték nélkül közvetítsük a mobiltelefonokról, táblagépekről vagy számítógépekről. A kapcsolat gyorsan és egyszerűen beállítható, így a felhasználó néhány percen belül már hallgathatja is a kedvenc zenéit.

Az optikai digitális bemenet lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a D-T1-en keresztül hallgassák valamely külső digitális forrás vagy a TV hangját a jobb hangzás és az élvezetesebb mozi élmény érdekében. Az analóg bemenet révén egy külső line forrás vagy phono használatával analóg lemezjátszó is csatlakoztatható a készülékhez, emellett fejhallgató kimenet is rendelkezésre áll.

A divatos és elegáns megjelenésű D-T1 rendkívül jól illeszkedik bármely szobai környezetbe, 2×15 W teljesítményű erősítője pedig bőven elégséges a kisebb vagy normál méretű terekben való használatra. A Denon által tervezett hangsugárzók 25 mm-es lágy-dóm magas sugárzóval és 120 mm-es mély/középsugárzóval készülnek, míg a hangzás testre szabását a hangszín beállítási lehetőségek teszik lehetővé.

A D-T1 az informatív kijelzőnek és a logikus vezérlésnek köszönhetően ugyanolyan egyszerűen használható, mint amilyen egyszerűen installálható, emellett rendelkezik egy távvezérlővel is, amellyel a kanapéról vezérelheti az összes funkcióját.

A D-T1 nemsokára elérhető lesz a hivatalos Denon kereskedőknél 99.990,- Ft-os áron.


Horn Distribution (HU) Kft.
Tel: 1/347-0020
www.horn.eu