The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Denon DHT-S316 Slimline soundbar vezeték nélküli szub-wooferrel

A rendkívül vékony kialakítású és könnyen installálható Denon DHT-S316 soundbar a gyártótól megszokott minőségben szólaltatja meg a térhatású hangot a különféle Dolby Digital és DTS hanganyagokból. Az elegáns soundbar kevesebb, mint 5 cm magas, és a szett még magába foglal egy könnyen elrejthető vezeték nélküli mélynyomót is, a Bluetooth kapcsolat révén pedig vezeték nélkül is fogadja a zenéket telefonról, táblagépről és számítógépről.

A DHT-S316 a beépített kulcslyuk konzolok segítségével praktikus módon könnyen falra szerelhető, vagy akár a TV alá is elhelyezhető a TV képernyő alsó szélének kitakarása nélkül. A készülékben lévő kettő közép hangszóró és a magassugárzók friss és tiszta hangzást biztosítanak, míg a dinamikus mélyhangokat a különálló mélynyomó szállítja. A DHT-S316 a Dolby Digital és a DTS hangsávokat egyaránt dekódolja, a Dolby Virtual Surround által pedig virtuális surround effekteket hozhat létre. A vezeték nélküli mélysugárzó bárhol elrejthető a helyiségben; a szett így valósítja meg a gyakorlatban a "közel láthatatlan, magával ragadó hangzást

Mindössze egyetlen HDMI kábelre van szükség (mely a csomagban megtalálható), hogy a soundbar a TV HDMI kimenetéről fogadja az audio jeleket, emellett az ARC-n (Audio Return Channel) keresztül lehetővé válik a DHT-S316 vezérlése a TV távvezérlőjével. Ennek köszönhetően egyszerűvé válnak a különféle beállítások és a működtetés is, valamint lehetővé teszi a hagyományos TV-tartalmak és audio app-ok zökkenőmentes működését az intelligens (smart) TV-készülékeken. A TV vagy más digitális forrás hangját emellett optikai digitális bemeneten keresztül is lehet csatlakoztatni, a Denon Dialogue Enhancer funkcióval pedig kiemelhetők a párbeszédek, anélkül, hogy növelni kellene a teljes hangerőt. 

A DHT-S316 Bluetooth kapcsolattal is rendelkezik, lehetővé téve a vezeték nélküli streaminget telefonokról, táblagépekről, vagy számítógépekről, így elérheti a hordozható készülékén tárolt zenéket, az online szolgáltatásokat és az internetes rádiókat is. A virtuális surround jelfeldolgozáshoz használt fejlett pszicho-akusztikus algoritmusoknak köszönhetően a zenék hallgathatók különféle surround effektekkel is.

A DHT-S316 89.990,- Ft-os áron lesz elérhető a hivatalos Denon kiskereskedőknél 2018. októberétől.

Horn Distribution (HU) Kft.
Tel: 1/347-0020
www.horn.eu