The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Denon AH-D9200 fejhallgató

Az idei év elején megjelent AH-D5200 után a Denon bemutatta a régóta várt AH-D9200-ast is, amely a gyártó fejhallgató választékának legkomolyabb modellje. Megalkotásánál az innovatív technológiákat ötvözték a hagyományos anyagokkal és a prémium kategóriájú, új referenciának szánt fejhallgatót kézzel szerelték össze Japánban.

Az AH-D9200 gondosan válogatott valódi fából - ebben az esetben japán bambuszból - valamint alumíniumból és bőrből készült. A típus a Denon háromtagú "Wood Series" sorozatának legtetején helyezkedik el, csatlakozva a diófából készült, 2016 óta gyártott AH-D7200 és az idei év elején bevezetett AH-D5200 zebrafa kivitelű modellekhez. Az új zászlóshajó fejhallgató a Denon több mint 50 éves fejhallgató innovációira támaszkodik, és az egyedülálló technológiákat ötvözi az igényes mérnöki munkával, hogy a fejhallgató otthon vagy akár útközben is kivételes hangminőséget nyújtson.

A fülkagyló természetes bambusz anyagát a fa öncsillapító akusztikus tulajdonságai miatt választották ki, hogy az AH-D9200 lévő, a Denon által szabadalmaztatott, nano-szálakból készült 50 mm-es FreeEdge meghajtók rezonanciamentes környezetben működhessenek. A rezgéscsökkentő műgyanta burkolatokba szerelt neodímium, vas és bór ötvözetből készült meghajtók nagy energiájú mágnesei segítik a zene tiszta reprodukálását színezettség vagy torzítások nélkül. A bambusz egyedi mintázatának eredményeként tulajdonképpen nincs két teljesen egyforma AH-D9200, amitől a fejhallgató még egyedibbé válik.

A speciálisan erre acélra kifejlesztett és fejlett technológián alapuló japán műbőr valamint a memóriahab kombinációja a fülpárnák tekintetében pontos és kényelmes illeszkedést biztosít, a könnyű és minimális oldalirányú nyomású alumínium fejpántra pedig természetes bőrpárnák kerültek, így biztosítva a fejhallgató kényelmes viselhetőségét még a hosszúra nyúlt zenehallgatások közben is.

Az AH-D9200 két cserélhető kábellel rendelkezik: közülük az egyik egy 3 m-es ezüst bevonatú oxigénmentes rézvezeték 6,3 mm-es jack dugóval az otthoni zenehallgatáshoz, míg a másik egy rövidebb, 1,3 m-es kábel 3,5 mm-es jack dugóval a hordozható zenelejátszókhoz. A típushoz mellékelt kemény tárolótok és a tisztító kendő segít tökéletes állapotban tartani a fejhallgatót.

Az AH-D9200 fejhallgató (499.990,- Ft) 2018 októberében lesz elérhető a hivatalos Denon kiskereskedőknél.


Horn Distribution (HU) Kft.
Tel: 1/347-0020
www.horn.eu