The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Accuphase A-75 A-osztályú sztereó végerősítő

A közel 50 kg-ot nyomó A-250-es mono végfok után most egy kisebb, de ugyancsak A-osztályban működő sztereó végerősítővel bővítette választékát a japán gyártó.

A külsőleg a nagyobb testvéréhez hasonlatos A-75 természetesen a szokásos pezsgőarany előlappal, zölden világító Accuphase felirattal és piros színű hangerő digitekkel rendelkezik, a halvány sárgán derengő Deprez műszerek helyett azonban már az újfajta LED-es hangerő kijelző sorral mutatja a kivezérlés aktuális mértékét. A készülék tiszta A-osztályban mérhető 60 Watt (8 Ohm) teljesítményét kettő, egymástól teljesen független, 10 push-pull MOS-FET-ből álló végfok egység állítja elő kivételesen jó jel/zaj arány és magas damping faktor érték mellett. A bi-amp módban és hídba kötve is alkalmazható A-75 szó szerint nagyon jól bírja terhelést, így akár 1 Ohmos terheléssel is működtethető, amikor is a teljesítménye impozáns 480 Wattra szökik fel.

Accuphase A 75 back HFP Online

A különösen alacsony zajszint legfőképpen a gyártó által kifejlesztett különleges dupla MCS+ topológiának és a Balanced Remote Sensing áramkör által optimalizált negatív visszacsatolásnak köszönhető. A szigorúan válogatott minőségi alkatelemekből és diszkrét félvezetőkből felépített erősítő stabil és tiszta tápellátásáról jókora méretű toroid transzformátor és nagy tárolókapacitású szűrőkondenzátorok gondoskodnak.

StreamAudio
Tel: 30/211-5253
www.streamaudio.hu