The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Accuphase DP-750 MDSD SA-CD játszó

A DP-430 és DP-560 CD játszók után most a high-end DP-750 SA-CD játszó érkezik az Accuphase „műhelyéből”, ezzel is jelezve, hogy amíg ilyen kifinomult masinák kaphatók, addig a lemezes zenehallgatást sem kell leírni, bármennyire is népszerűek és praktikusak a különféle hálózatos eszközök.

A gyártótól megszokott csendes és kifinomult működésű lemezbetöltő rendszert egy centrálisan elhelyezett merev, stabil és precíz CD/SA-CD mechanikával kombináló Accuphase DP-750 egy vérbeli high-end készülék, amely napjaink legmodernebb technológiáit felhasználva próbálja meg a legtöbbet kihozni a különféle ezüstkorongokból. Digitális szekciójának központi eleme az MDSD (Multiple Double Speed DSD) DA konverter, amelyben egészen pontosan nyolc darab MDSD++ egység található parallel konfigurációban, továbbá a Direct Balanced Filter egymástól teljesen elválasztott line és szimmetrikus jel-utakkal. Speciális transzport kimenete és digitális bemenete révén a gyártó DG-58 DSP-je is csatlakoztatható a készülékhez, így a különféle módosítások egyedi megoldásként a digitális tartományban végezhetők el, a lejátszó digitál-analóg konvertere pedig már a korrigálás után visszavezetett digitális jeleket alakítja analóggá.

Accuphase dp 750 hatlap

A DP-750 a „gyári” CD és SA-CD lemezek mellett lejátssza a CD-R/-RW, valamint a DVD-R/-RW/+R/+RW korongokat is, aminek köszönhetően vélhetően az otthoni gyűjtemények minden darabja megszólaltatható lesz vele. A különféle technikai adatok iránt érdeklődők kíváncsiságát kielégítve a kijelzője a lemezek aktuális bitrátájának és mintavételi frekvenciáinak értékét is mutatja, hasznos szolgáltatásként pedig a szimmetrikus kimenethez fázisváltó kapcsoló is jár. Külső kapcsolatok terén az aszimmetrikus RCA és szimmetrikus XLR analóg, valamint a koax és optikai digitális ki, illetve bemenetek mellé még USB port és HS-Link csatlakozásokat is kapunk.


StreamAudio
Tel: 30/211-5253
www.streamaudio.hu