The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Hegel H590 high-end hálózatos integrált erősítő

A Hegel aktuális integrált erősítő választékának csúcsán a gyártó által csak nemes egyszerűséggel a Muzikalitás Mesterének nevezett vadonatúj H590 áll, mely kisebb társaihoz hasonlóan szintén rendelkezik hálózatos lejátszási funkciókkal is, vagyis sokkal több, mint egy szimpla integrált erősítő.

A 22 kg-ot nyomó, anodizált fekete alumínium előlapjával és fehér OLED kijelzőjével letisztultan elegáns látványt nyújtó készülékben az új Hegel erősítő sorozatban megszokott SoundEngine2 meghajtó egység található, ami többek között jelentősen megnöveli a basszus pontosságát, csökkenti a torzítást és drámai módon megnöveli a damping faktor értékét is, ami esetében több mint 4000. Ennek köszönhetően a H590 mindenféle problémás és nagy hangsugárzót könnyedén meghajt, ezért bármilyen típus nyugodt szívvel ráköthető. Valódi referencia modellként a H590 erősítő egysége kézzel válogatott ultra gyors tranzisztorpárokat tartalmaz, összesen csatornánként 12 darabot. Tápellátásáról túlméretezett, precíz tápegység, a hangerő szabályzásról pedig egy különösen kifinomult egység gondoskodik,

Csatlakozó repertoárja három RCA és kettő szimmetrikus XLR analóg bemenetből, digitális oldalon pedig kettő koax (RCA, BNC) és három optikai bejáratból, egy USB portból, valamint egy hálózati csatlakozóból áll. A kimeneti oldalt egy koax digitális, továbbá kettő analóg kijárat képviseli, utóbbiak közül az egyik fix jelű, a másik szabályozható, külső végerősítő vagy aktív szub-woofer használatához. Megfelelő számú analóg csatlakozásának köszönhetően a H590 klasszikus integrált erősítőként is sikerrel alkalmazható, a digitális bemenetek, valamint a hálózatos funkciók pedig jócskán kibővítik felhasználhatóságának körét. A vezetékes csatlakozások mellett a készülék repertoárjában a különböző vezeték nélküli átviteli módok is megtalálhatók, beleértve azAirPlay jelátvitelt is, amely révén az erősítő a modern okos otthonok szisztémájába is könnyedén becsatlakozhat.

A koax és optikai digitális bemenetein érkező CD formátumú vagy nagyfelbontású digitális jeleket a készülék a legjobb eredményt biztosító natív formátumban dolgozza fel, míg USB portján keresztül támogatja a különféle high-end formátumokat, köztük a DSD-t is. Rendelkezik MQA dekódolással és renderelés funkcióval, így valóban széleskörűen használható a különböző forrásokból és formátumokban érkező zenék minőségi megszólaltatására.


Audio Centrum
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu