The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Accuphase AC-6 MC hangszedő

Talán nem mindenki tudja, de az Accuphase már 1979 óta gyárt hangszedőket; az AC-1 MC típussal induló sorozatuknak a most bemutatkozó AC-6 pedig immár az ötödik generációja (AC-4 nem volt, így jön ki), amely az első modell megjelenése óta eltelt közel négy évtized alatt felhalmozott tapasztalatokat felhasználva készült.

Az elegáns aranyszínű házas AccuphaseAC-6 már a külső megjelenésében is vérbeli Accuphase, a megalkotása során pedig a cég szakemberei ugyanolyan maximalizmussal dolgoztak, mint a márka többi high-end készüléke esetében. A nagy pontossággal megmunkált és kialakított házban a boron tűszáras félig érintkező profilú tű precízen „veszi fel” a rezgéseket, amelyeket azonnal nagy sebességgel továbbít a mágnes körnek a boron tűszáron keresztül. Az erős N50 permanens neodímium mágnesre épülő mágnes kör arany ion bevonatú erős és merev extrudált titánium alapon foglal helyet, ami biztosítja a rezgések akkurátus átalakítását zenei jelekké. Az aranyszínű alumite bevont extrudált alumínium házzal rendelkező Accuphase AC-6 hangszedő minden egyes apró elemét maximális odafigyeléssel és gondossággal alakították ki, hogy a különféle analóg hanganyagok megszólaltatása valóban kiváló, a gyártó többi készülékéhez illő minőségű legyen.

Stream Audio
Tel: 30/211-5253
www.streamaudio.hu