The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Synthesis készülékek az Extreme Audio választékában

Régi kedves ismerőseink az olasz Synthesis Art in Music csöves erősítők és egyéb készülékek, amelyekkel jó pár évvel ezelőtt még egy másik hazai forgalmazónál volt alkalmunk találkozni. Bizonyára az olvasóink közül is sokan emlékeznek még a vidám színekben pompázó csöves erősítőikre, amelyekkel valódi üde színfoltként annak idején megjelentek a hazai piacon.

Az elektroncsöves készülékek építésére specializálódott Synthesis Art in Music céget 1992-ben alapította meg Luigi Lorenzon, aki a minőség mellett vérbeli olaszként kellő eleganciát és stílust is szeretett volna vinni a zenehallgatásba, amely elképzelését a cég neve is hűen tükrözi. Elképzelése szerint műszakilag nagyon magas színvonalon álló, kivitelüket tekintve pedig egyedi és innovatív készülékeket szeretett volna tervezni és építeni; olyanokat, amelyek láttán mindenki egyből felkapja a fejét és érzi, hogy valami különlegessel áll szemben. Az olasz gyártók legtöbbjéhez hasonlóan ő is előszeretettel alkalmazta a lakkozott fabetéteket, amelyek mindig is látványosan feldobták a csöves erősítők külsejét, és sok gyártótól eltérően nem félt a merészebb színek használatától sem. 

A Synthesis készülékek a kezdetektől fogva teljes egészében Olaszországban készülnek értékes és gondos kézimunkával, különös tekintettel az olyan kényes alkatelemekre, mint a kimenő transzformátorok. Utóbbiak kapcsán Luiginek szerencsére volt hova „nyúlnia” ugyanis 1961-ben az apja volt az egyik alapító tagja a Fasel cégnek, amely többek között kifejezetten csöves erősítők számára készített kimenő transzformátorokat. A Fasel céget megörökölve számos fejlett technológia és három évtizednyi gyártási tapasztalat segítette, hogy olyan kiváló készülékeket tervezhessen és építhessen, mint a 12 W teljesítményű Nimis, ami a mai napig a gyűjtők egyik kedvenc modelljének számít.

soprano12w allsilver

A Synthesis Art is Music aktuális választéka a Nimis-utód Soprano A-osztályú csöves erősítővel indul, őt követik a különféle Metropolis és Action modellek, majd a jelenlegi csúcsmodell Roma sorozat következik, amelyben a különféle csöves illetve hibrid integrált erősítők mellett phono előfok, fejhallgató erősítő és DAC funkcióval is rendelkező CD játszók találhatók.


ExtremeAudio
Tel: 1/7867-422
www.extremeaudio.hu