The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Roksan Audio – Újabb neves márka az Extreme Audio „istállóban”

Folyamatosan bővül a forgalmazó audiofil/high-end kínálata; most éppen egy valódi klasszikussal, a bő harminc éves múltra visszatekintő brit Roksannal lett gazdagabb, ami újabb érdekes színfoltot jelent az egyre szerteágazóbb és immár szinte mindenféle területet magába foglaló termék választékukban.

A régebbi hifi motorosok még bizonyára emlékeznek rá, hogy a ’80-as évek második felének legnagyobb hifi dilemmája és legizgalmasabb kérdése az volt, hogy vajon a Linn Sondek LP12 vagy a Roksan Xerxes a jobb lemezjátszó. Mindkét modellnek megvolt a maga fanatikus rajongótábora és egyértelmű döntés végül sohasem született a kérdésben, hogy vajon a skót vagy az angol nagyágyú uralta-e a korszak virágzó high-end analóg lemezjátszó piacát.

Az ókori perzsa hadvezérről és hódítóról elnevezett Xerxes lemezjátszó 1985-ben az iráni származású tulajdonos (innen a perzsa név) által alapított Roksan legelső terméke volt, és amint az előzőkből is kitűnik egyből zajos sikert aratott, sőt, mi több, szinte azonnal egy valódi hifi legendává vált. Ennek okán a Roksan céget sokan magával az analóg lemezjátszóval azonosították, pedig a lemezjátszók, hangkarok, hangszedők és egyéb kiegészítők mellett erősítőket, CD játszókat is tápokat gyártottak, manapság pedig már a hálózatos lejátszók és streamerek világában is képviseltetik magukat. Kizárólag Angliában készülő termékeiket mindig is az úttörő megoldások, az egyedi formatervezés, a megbízhatóság és a kiváló hangminőség jellemezték, ezért is lettek nagyon népszerűek a szakma, a szaksajtó és a hifi vásárlók világában egyaránt és ennek köszönhetik a mind a mai napig tartó töretlen sikereiket is.

A némileg megújult formában ma is létező Xerxes lemezjátszó sikeresen megalapozta a gyártó ismertségét, amelyet tovább erősítettek a következő években érkező, egyaránt nagyon sikeres készülékek, mint a Caspian, K3, Blak, Radius és az Oxygene, amelyekkel a Roksan név már az erősítők, CD játszók és egyéb készülékek területén is népszerűvé vált. A hagyományos audiofil értékeket a legmodernebb technológiákkal ötvöző aktuális választékukban analóg lemezjátszók, hangkarok, hangszedők, lemezjátszó előerősítők, sebesség szabályzók, CD játszók, erősítők, hálózatos lejátszók, valamint különféle lemezjátszós tartozékok és kiegészítők találhatók, melyek mostantól fogva már elérhetők az Extreme Audio üzleteiben.

ExtremeAudio
Tel: 1/7867-422
www.extremeaudio.hu