The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pro-Ject Beatles White Album lemezjátszó

 

A Beatles White Album a Pro-Ject és az Universal Music Group együttműködése révén megszületett Beatles lemezjátszó sorozat immár ötödik tagja, melynek apropóját a névadó White Album megjelenésének 50. évfordulója jelentette. A legendás lemezről elnevezett hófehér lemezjátszó tulajdonképpen egy különleges 2Experience típus, amely valószínűleg egy újabb egyedi gyűjtői darabbá válik majd.

A névadó White Albumot eredetileg 1968-ban adták ki, az idei év végén a jeles évforduló alkalmából azonban felújítva újra megjelentetik, új és izgalmas hangzást biztosítva az időtlen klasszikus számára, amit az igazi rajongók immár az új fehér lemezjátszójukon hallgathatnak meg.

A Beatles White Album lemezjátszó a névhez hűen természetesen szinte teljesen fehér, beleértve a hangkart és a hangszedőt is, ezzel is tisztelegve a kiváló lemez emléke előtt. A lemezjátszó nehéz MDF sasszija nagyon merev, így a rezonanciák szintje rendkívül alacsony szinten tartható. A lemeztányér akrilból készült a kiváló a hangzás érdekében, és persze, hogy színben is harmonikusan illeszkedjen a fehér lemezjátszóhoz. A Beatles White Album lemezjátszó tányérját ékszíj hajtja precíziós motorvezérléssel és kényelmes elektronikus sebességváltással. A szintén fehér lemezleszorító pontosan rögzíti a lemezeket, ezzel is tovább csökkentve a nemkívánatos rezonanciákat. Teljessé téve a fehérséget és a különleges konstrukciót az ugyancsak fehér színű Ortofon 2M White hangszedőt speciálisan ehhez a típushoz készítették.

2Xperience The Beatles White Album Cartridge

A sorozat többi tagjához hasonlóan a White Album is 500 darabos limitált példányszámban lesz elérhető, így aki birtokolni szeretne egyet belőle, annak igyekeznie kell beszerezni, nehogy lemaradjon róla.

Audio Centrum
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu