The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Lindemann Audio Limetree Network hálózati lejátszó

A Lindemann Audio márkát azt hiszem, nem kell bemutatni a főként a nívós digitális zenehallgatás iránt érdeklődő közönségnek; ők azok, akik azokat a kiváló high-end hálózatos lejátszókat készítik, amelyeket a legtöbben sajnos nem tudnak megfizetni. Mostanáig.

A kedvező áru Limetree phonót és fejhallhgató erősítőt követve november elején bemutatták ugyanis a Limetree Network hálózati lejátszót, amely a többi Lindemann készüléknél nagyságrendileg kedvezőbb áron kínál kiváló hangminőséget és egy elképesztően magas színvonalú szolgáltatás és funkció arzenált. A készülék a phonóhoz hasonlóan kicsi, és a gyártó többi streamerétől eltérően nincsen kijelzője sem, de Lindemann, a belvilága pedig igazán felsőkategóriás színvonalú.

A Lindemann Limetree Network egyik fő különlegessége, hogy egyedülálló módon mindegyik online zeneszolgáltatóhoz kapcsolódik, mindenféle fontos támogatást ismer. (Deezer, Qobuz, Tidal, Spotify, Highresaudio, webrádió, podcast) és Roon ready is. A repertoárjából talán csak a TIDAL-féle MQA lejátszás hiányzik, ami nem is igazán hiányosság, hanem az immár jó négy éve elérhető szolgáltatás gyártói oldalról való meglehetősen vegyes fogadtatását jelzi. Praktikus módon iOS és Androidos vezérlő appot egyaránt készítettek hozzá, így bármiféle okostelefonnal és tablettel kényelmesen használható.

Mivel a Limetree Network a kiváló high-end lejátszók után és a felső kategóriában szerzett tapasztalatok illetve alkalmazott technológiák birtokában született meg, technológiailag a készülék nagyon magas színvonalon áll és vélhetően az árcédulájához képest vártnál sokkal komolyabb hangminőséget nyújt. A különféle digitális jelek analóggá alakításáról dual-mono topológiában alkalmazott AKM DAC chipek gondoskodnak. A készülék által támogatott formátumok listája a WAV, FLAC, AIFF és ALAC változatokat foglalja magában egészen 384 kHz-ig, valamint a DSD 256 verziót. A jelfeldolgozás kivételes pontosságát és a jitter mentességet a Femto órajel generátor biztosítja, az NTFS támogatásnak köszönhetően pedig a lejátszó közvetlenül képes kezelni az USB portjához csatlakoztatott merevlemezeket.

Kedvező ára dacára a Limetree Network megkapta a DSD resampling funkciót is, amely az alacsonyabb felbontású jelek saját algoritmussal és saját resamling chip készlettel (AKM4137) DSD felbontásra való felkonvertálását biztosítja. Ez a különleges tudomány egyébként a világon elsőként a gyártó high-end MusicBook szériájában jelent meg. Mivel a minőségi tápellátás a digitális technikában is kiemelt fontosságú, a kis hálózati lejátszót >10 micro volt zajú tápegységgel látták el. A vezetékes hálózathoz való csatlakozás mellett a készülék wifi-n keresztül is használható, és vezeték nélkül is ugyanazt a kiváló minőséget ígéri. Tovább bővítve a felhasználhatóságát a lejátszó még egy minőségi fejhallgató erősítőt is kapott.

A multi-room szisztéma kiépítésére is alkalmas, társaihoz hasonlóan teljes egészében Európában gyártott Limetree Network csatlakozó készlete Ethernet aljzatból, analóg RCA kimenetből, USB A portból (NTFS támogatással) és vezeték nélküli Wifi kapcsolatból áll.

Információink szerint a készülék első darabjai már meg is érkeztek a forgalmazó bemutatótermébe, ahol megtekinthetők és meghallgathatók, a megfizethető, jó streamerre vágyók pedig már kezdhetik is írni a levelet a Jézuskának.


StreamAudio
Tel: 30/211-5253
www.streamaudio.hu