The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

MrSpeakers Ether 2 fejhallgató

Az új Ether 2 síkmembrános fejhallgató még kiváló elődjénél is könnyebb és kifinomultabb hangzású, ezért viselni és hallgatni is még nagyobb élvezetet jelent.
A MrSpeakers az elmúlt három évben bemutatta a Voce elektrosztatikus és a kedvezően árazott Aeon fejhallgatókat, most pedig elérkezettnek látta az időt, hogy elkészítse a sikeres Ether új változatát is.

Az új Ether 2 többek között teljesen új motorral rendelkezik, amely természetesen a saját fejlesztésű TrueFlow technológia koncepcióján alapszik, csak éppen ezúttal nem az eddigi TrueFlow meghajtót építették be, hanem egy, a TrueFlow technológián alapuló vadonatúj motort terveztek a jobb linearitás és a nagyobb dinamika illetve részletező képesség érdekében. Csak emlékeztetőül, a különleges megoldásnak köszönhetően a hangszóró réteget közrefogó, sík mágneses idomok körül közvetlenebbül tudnak áramlani a hanghullámok, így a membrán szabadabban tud mozogni és az elnyelt hangok mennyisége is látványosan kevesebb lesz. A szabadabban mozgó membrán jóval egyenletesebb dinamikai eloszlást és alacsonyabb torzítást eredményez, a felbontás és a hang nyitottsága pedig a gyártó szerint már egyértelműen az elektrosztatikus típusok világát idéző szintűre javul.

A hangszóró felbontásának további növelése érdekében egy teljesen új alumínium membránt is kifejlesztettek, amely 70% -kal kisebb tömegű, mint az eredeti Ether meghajtójáé. Ennek eredményeként az Ether 2 hihetetlen tisztaságot, nagy teljesítményt, gyors basszust és sima középtartományt ígér.
Az új Ether 2 ráadásként 90 grammal könnyebb is, mint a szintén nagyon kényelmes Ether Flow fejhallgató, amit nem a fém alkatrészek gyengébb és rövidebb élettartamú műanyagokra való kicserélésével értek el, hanem ötletes módosításokkal. Az ultra könnyű tömeghez ergonómikus fülpárnák és hevederes fejpánt párosul, teljessé téve a gyártó szerint valósággal új minőségi mércét felállító kiváló konstrukciót.

Audio Centrum
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu