The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pro-Ject Accu Box S2 és Accu Box S2 USB külső tápok

Hatékony upgrade lehetőségként a Pro-Ject Box S2 sorozatában immáron kettő akkumulátoros külső tápegység is kapható, melyek a hálózatról teljesen leválasztva, tiszta energiával látják el a hozzájuk csatlakoztatott készülékeket.

A sorozat többi tagjához látványban is tökéletesen illő készülékek alumínium előlapja és fémháza a rezonanciáktól és az elektromágneses zavaroktól is megvédi a belsejükben lévő elektronikákat, ezzel is tovább javítva a hozzá csatlakoztatott komponensek minőségét. A két modell közül az Accu Box S2 típust a gyártó különösen a phono termékekhez (lemezjátszók, phono előerősítők) ajánlja. Használatával a leírások szerint homogénebb, tisztább, teresebb, precízebb és részletesebb hangzásra lehet számítani.

Az Accu Box S2 öt cellát vagy újratölthető Li-Pol akkumulátorokat használ, amelyek kapacitása 2,6 Ah, az akkumulátorok védelme és hosszú élettartama érdekében pedig túltöltés és túláram védelemmel is el van látva.

accu box s2 usb

Az Accu Box S2 USB az 5V-os USB aljzatból ellátott termékek táplálásához készült. A 2600mAh kapacitású készülék társához hasonlóan USB Li-Pol akkumulátorokkal működik, így szintén az áramhálózattól független tiszta tápot biztosít, számos területen hatékonyan javítva ez által a hozzá csatlakoztatott eszközök hangját. Az előlapon lévő LED praktikus módon jelzi, hogy mikor kell csatlakoztatni a készüléket a tápegységhez.


Audio Centrum
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu