The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Denon AH-C820W fülhallgató

A Denon AH-C820W nyakpántos fülhallgató az első olyan típus a világon, amely dual meghajtókat használ a gyártó szabadalmaztatott Denon Double Air Compression™ technológiájával, így hozva ki a legtöbbet a kompakt és könnyű modellből.

A kompakt kialakítású és könnyű AH-C820W a fejlett Denon technológiák révén a lehető legjobb kommunikációt biztosítja a kiváló minőségű zenehallgatás mellett. Külön érdekességként jelenleg ez a modell a világ egyetlen dual meghajtóval rendelkező vezeték nélküli fülhallgatója. A Denon Double Air Compression Driver™ technológia jegyében kettő 11,5 mm-es meghajtót használnak, amelyek egymás előtt lettek elhelyezve, így a szokásosnál több levegőt ráadásként még erőteljesebben mozgatják meg, ami révén feszesen kontrollált basszust kapunk ebből a rendkívül kompakt kialakítású fülhallgatóból. 

A meghajtók öntött cink- és gyantaházakba vannak szerelve a kellő rezgéscsillapítás és a merevség miatt. A Denon Acoustic Optimizer portok a házak hátsó részéhez, a meghajtók mögé terelik a légnyomást, ezzel növelve a dinamikát és csökkentve a torzítást.
Az AH-C820W kompatibilis a Comply TZ500 füldugókkal így tökéletes az illeszkedés a külső zajok hatékony kizárása, a jó hangzás és az optimális basszus érdekében. A test hőjével aktiválva a memóriahab a fül formájához igazodik, és az integrált wax-guard felel a higiéniáért és a konzisztens teljesítményért.

Az alacsony késleltetésű aptX Bluetooth kapcsolat lehetővé teszi a kényelmes vezeték nélküli használatot, emellett az AH-C820W közvetlenül csatlakoztatható PC-hez vagy laptophoz USB-n keresztül vagy egy iPhone-hoz egy Lightning-USB adapter segítségével. Az újratölthető akkumulátor 10 órányi zenehallgatást tesz lehetővé, emellett a nyakszíj vibrációs funkciója figyelmezteti a felhasználót a csatlakoztatott telefonról érkező bejövő hívásokra.
Az Android és iOS okostelefonokhoz elérhető ingyenes Denon Audio alkalmazás audio optimalizációt is kínál a hordozható készülékekhez, a lejátszási felület támogatja a lejátszási listákat, valamint a TuneIn rádió platformon keresztül több mint 70 000 rádióállomáshoz és kétmillió on-demand programhoz biztosít elérhetőséget.
Utazás közben, buszon vagy vonaton, vagy egyszerűen pihenés közben az AH-C820W egy ideális választás a jól ismert Denon hangzással.

Az AH-C820W 2018 decemberétől elérhető a hivatalos Denon kiskereskedőknél.


Horn Distribution (HU) Kft.
Tel: 1/347-0020
www.horn.eu