The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Dynavox PS-300 lemezjátszó

A német Dynavox kedvezően árazott és kiváló ár/érték arányú termékeinek széles választéka nemrégiben egy analóg lemezjátszóval is bővült, amely letisztultan egyszerű, mondhatni funkcionális megjelenésű, viszont igényes alkatelemeket és technológiákat felhasználva készült.

A gyártó többi termékéhez hasonlóan az új PS-300-as lemezjátszó is a kedvező áron korrekt minőséget kereső vásárlóréteget célozza meg, melynek tagjai nem feltétlenül jól csengő márkanevekre és költséges kiviteli és látvány elemekre szeretnék elkölteni a rendelkezésükre álló illetve a vásárlásra szánt összeget.

Dynavox PS 300 back

A fekete színű lemezjátszó állítható magasságú, rezgéselnyelő lábakon álló masszív sasszija MDF-ből készült, nagy tömegű fémtányérral, igényesen megmunkált toronnyal és precíz karcsapágyazással. A nehéz tányért szíjjal hajtják meg alacsony nyávogási érték (0,15%) mellett, a készülék rendelkezik anti-skating funkcióval és a 33 1/3 és 45 RPM hanglemezek egyaránt lejátszhatók vele. A 8,6” hosszú egyenes hangkarba gyárilag Audio Technica AT-3600L MM hangszedőt szerelnek, amelyet a tulajdonos a jobb hangminőség érdekében a forgalmazó választékából akár a Goldring E2, E3 vagy a 2100-es típusokra is lecserélhet. A 16V-os tápegységgel táplált motorú PS-300 kapcsolható MM phonót és praktikus porvédő plexi tetőt is kapott.


StreamAudio
Tel: 30/211-5253
www.streamaudio.hu