The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Új akusztikai elemekkel bővült a Sonitus Acoustics választéka

Mindannyian tudjuk, hogy a zenehallgató helységek akusztikája ugyanolyan fontos tényező a hangminőség szempontjából, mint az audio komponensek és a kábelek milyensége, éppen ezért, főleg, ha esetleg még problémásabb is, mindenképpen érdemes gondot fordítani az optimalizálására. Ebben segítenek a horvát Sonitus Acoustics által gyártott akusztikai elemek, amelyek nem csak hatékonyak, hanem ízléses kivitelűek is, így jól beilleszthetők a különféle lakókörnyezetekbe.

A gyártó szinte mindenféle jellegű akusztikai problémára hatékony megoldást kínáló választéka nemrégiben három új sorozattal bővült, melyek a Decosorber TWIG, a Decosorber Natur MAZE és a Decosorber Natur DEEP DOT.

A Decosorber TWIG sorozatban széles sávú elnyelő tulajdonságokkal bíró akusztikai panelek találhatók. A gyártó által alkalmazott PP akusztikus hab és az elnyelő tulajdonságokkal bíró takaró anyag már 200 Hz felett hatásosan csillapítja a kemény felületek által keltett káros visszaverődéseket. Ennek köszönhetően ezek az elemek minden olyan helységben sikerrel alkalmazhatók, ahol erősen visszhangos és/vagy csörgő közép-magas frekvenciák jelentkeznek. A 60×60×8 cm méretű panelek többféle színben választható (mahagóni, natúr, ébenfa, dió, fehér, vörösbor) elegáns valódi fa burkolata esztétikailag jól illeszkedik a különféle lakószobák belső berendezéseihez, így akár valami modern design elemként is felfogható. Az elemből a kellő cél elérése érdekében legalább 4 db alkalmazása javallott.

Sonitus Acoustics Decosorber MAZE DEEP DOT

A Decosorber MAZE és a Decosorber DEEP DOT 8 sorozatok a TWIG-hez hasonlóan szintén egy széles sávú elnyelő tulajdonságokkal bíró, vele megegyező felépítésű akusztikai panelek, amelyek lényegében csak a faborításuk mintázatában térnek el a másik sorozattól. Színek tekintetében a választék ezeknél a típusoknál az előzőekhez képest a feketével is kibővül és értelemszerűen belőlük is minimum négy farabot érdemes elhelyezni, hogy hatékonyan kifejthessék áldásos hatásukat.

Az új Sonitus panelek a gyártó többi modelljével egyetemben már megtekintetők és kipróbálhatók a forgalmazó bemutató termében.

StreamAudio
Tel: 30/211-5253
www.streamaudio.hu