The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Új Copland high-end integrált erősítő érkezik

A Copland természetesen továbbra is a csöves hangzásra esküszik, így az új technológiákat és műszaki megoldásokat, valamint a hosszú évek értékes tapasztalatait felhasználva egy vadonatúj elektroncsöves high-end integrált erősítőt mutatott be.

A vaskos alumínium előlappal rendelkező jókora méretű, 26 kg-ot nyomó CTA-408 jelű integrált erősítőt elnézve úgy tűnik, a Copland továbbra sem hisz a miniatürizálásban és a jó hifis hagyományokhoz hűen rendesen beleteszi az anyagot a készülékeibe. Ugyanez igaz természetesen a különféle minőségi alkotóelemekre, például az elektroncsövekre is, amelyekből a műfaj aktuális csúcsának számító orosz gyártmányokat építették be a készülékbe. A csatornánként 75 W teljesítményű integrált erősítőben Tung-Sol KT120-as (×4) végcsövek találhatók, melyek a kellemes tónusú zenei karaktert ötvözik a nagy teljesítménnyel és a széles frekvencia átvitellel. A cső-készlet többi része 2×12BH7 és 2× 6072A/12AY7 típusokból áll.

A gondosan megtervezett illetve megépített erősítő a technológia elmúlt években tapasztalt fejlődésének köszönhetően számos ponton optimalizált áramkörökkel és olyan komponensekkel rendelkezik, amelyek a csöves erősítők tekintetében korábban még nem voltak elérhetők, így a készülék a klasszikus technikát némileg megújult formában képes alkalmazni. A meghajtó fokozatában lévő csöveket MOS-FET áramkörök támogatják, az analóg lemezjátszók hallgatásához pedig kiváló minőségű J-FET MM/MC phono előerősítőt kínál aktív RIAA kiegyenlítéssel, több mint száz diszkrét komponensből felépítve egy külön zaj és zavarvédelemmel ellátott dobozban.

A Copland saját gyártmányú kimeneti transzformátorait az optimális sávszélesség biztosítása érdekében finom hangolták. A készülék stabil tápellátását túlméretezett transzformátor biztosítja, a különféle áramkör szakaszok pedig saját tápegységekkel rendelkeznek az állandó feszültségértékek fenntartása érdekében.

Felszereltség tekintetében a már említett MC és MM phono bemenetek mellett a CTA-408 monitorozás funkciót, kifinomult A-osztályú fejhallgató erősítőt és egy kímélő indítási eljárást is kínál, amely jelentősen meghosszabbítja az értékes csövek élettartamát. Az erősítő kiváló műszaki paraméterei közül érdemes megemlíteni az 5 Hz – 100 kHz (-3dB) frekvencia átvitelt, a 0,9% THD értéket illetve a >90 dB jel/zaj arányt.

Stream Audio
Tel: 30/211-5253
www.streamaudio.hu