The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

CD játszóval bővült az Exposure XM szériája

Közel két éve indult útjára a brit Exposure cég kompakt méretű XM szériája az XM3 phono előerősítővel és az XM5 integrált erősítővel, amelyekhez rövidesen két végerősítő, míg az idei év elején egy CD játszó csatlakozott, így most már akár komplett rendszer is felépíthető belőle.

Az állítólag a vásárlók kérésére megszületett XM CD a sorozatban megszokott igényesen megmunkált alumínium készülékházzal és a rezonanciáknak remekül ellenálló extrudált alumínium előlappal rendelkezik, melyen az akár ki is kapcsolható kék fényű kijelző mellett csupán a legfontosabb kezelőszervek találhatók. Felhasználhatóságának körét kibővítve a készüléket az analóg hangkimenet mellett koaxiális és Toslink optikai digitális kimenetekkel is ellátták, így CD futóműként is számításba vehető.

xmcd lo image11v2

A szokásos lemezbetöltő fiók helyett az XM CD a különlegesebb felültöltős mechanikával készül, amelybe a fedelet elhúzva lehet a lemezeket betenni, majd rájuk helyezni a mágneses lemezleszorítót. Az érdekes megoldás kicsit az analóg lemezjátszók világát idézi (talán nem véletlenül), viszont magasabb helyet igényel a készülék számára az állványban, ha nem a tetején helyezzük el, ám ennyit mindenképpen megér.

xmcd lo image10

Az optimális hangminőség biztosítása érdekében a kiváló minőségű alkatelemekből felépített készülékben többek között nagyon stabil referencia órajel generátor, dupla oldalú áramköri lapok, valamint a transzport és az audio szekciókhoz külön-külön tápegység szabályozók találhatók. A nagyméretű toroid transzformátor külön tekercsekkel rendelkezik a mechanika és az audio fokozatok számára, ezzel is segítve a különböző részegységek egymástól való hatékony elválasztását. A digitális szekció központi eleme a PCM 1716 24 bites DAC chip, természetesen minőségi áramköri környezetbe helyezve.

Az Exposure XM CD játszó a sorozat többi tagjához hasonlóan fekete vagy ezüst színekben kapható a forgalmazónál.


Audio Centrum
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu