The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Goldring Record Care sorozat

Hangszedő gyártóként a Goldring cég természetesen arra is odafigyel, hogy az analóg lemezek állapota lehetőleg minél jobb legyen, ezért a hangszedők mellett Record Care néven egy hanglemez védő-ápoló-állag megóvó eszköz családot mutatott be.

A Record Care sorozatban az analóg lemezek tárolásához, pormentesítéséhez és tisztításához, valamint a CD/DVD lemezek ápolásához egyaránt találhatók különféle hasznos eszközök, melyek közül elsőként az analóg lemezekhez szántakat mutatjuk be.

Milty Zerostat 3 antisztatikus "pisztoly"
A hanglemezek és a hangszedők egyik legnagyobb ellensége, mint tudjuk, az a fránya por. A lemezek tisztán tartása azonban nem egyszerű feladat, főleg, hogy a törölgetéstől sztatikusan feltöltött állapotba kerülnek, és így még jobban vonzzák a szálló port, ami ráadásul ebben az állapotukban jobban beül a barázdáikba.
A probléma megoldására hivatott Milty Zerostat 3 egy anti-sztatikus állapotot generáló eszköz, mely a hanglemezek felületén (vagy akár az egyéb sztatikuságnak kitett tárgyak felületén) keletkező sztatikus töltést csökkenti, illetve szünteti meg, ezáltal kímélve a hanglemezt és a hangszedőt, és ezzel egyben az élettartamukat is növeli!

milty zerostat 3 1024 2000x
Használata egyszerű, nem igényel komolyabb előkészületet. A hanglemezt a tányérra rakva a pisztoly "csövét" a lemezhez hozzáérintve többször "elsütjük" az eszközt, ami elektrosztatikusan semlegesíti hanglemezünket.

Milty Prémium lemeztisztító kefe bársonnyal kombinálva
Milty prémium minőségű rendkívül finom carbon szálas antisztatikus kefe dupla sorban, közötte bársony anyag a lemezek portalanítása és a minőségük megóvása érdekében.

is299787 01 01 big

Milty antisztatikus lemez tok 25db/csomag
Az érzékeny lemezek megóvására fejlesztett antisztatikus lemez tok egy ideális tároló eszköz. Egy csomag 25db lemez tokot tartalmaz!

51bxv1tilrl


StreamAudio
Tel: 30/211-5253
www.streamaudio.hu