The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Új DVDO vezeték nélküli HDMI jeltovábbítók

Legfőképpen a házi-mozi rendszerek kiépítésénél jelent problémát a lakás össze-vissza kábelezése, amelyre egyre több összeköttetés vezeték nélkülire cserélése jelenthet hatékony megoldást. Számos rendszerben a háttérsugárzók már vezeték nélkül kapják a jeleket az erősítőkből, a DVDO eszközeivel pedig már a megjelenítőkből „tekergő” HDMI kábeleket is el lehet felejteni.

A DVDO vadonatúj Air 2K és Air 4K modelljei a gyártó ígérete szerint mindenféle jelkéslekedés és a többi készülék zavarása nélkül továbbítják a digitális kép és hangjeleket a rendszer készülékei között. Az eszközök használata nagyon egyszerű: a kis fekete dobozokat csatlakoztatni kell a használni kívánt készülékekhez, valamint az USB-s tápjukhoz és a WiHD 1.1 sztenderd (60 GHz) szerint működű kütyük már küldhetik is a jeleket egészen 10 méter hatótávolságig. A fejlett radar technológiát használó jeltovábbítók mindig a legjobb utat keresik meg az adótól a vevőhöz és teljesen mentesek a frekvencia interferenciáktól. Míg a 2,4 GHz-es és az 5 GHz-es Wi-Fi hálózatok gyakran interferenciát mutatnak, ami miatt kénytelenek tömöríteni a jeleket, hogy illeszkedjenek a rendelkezésre álló sávszélességhez, addig a DVDO eszközöknél ilyen probléma nem fordulhat elő. Az Air Series harmadik generációs modelljei ezen felül saját telepítési és konfigurációs eszközzel rendelkeznek, amely fejlett beállításokat és visszajelzéseket tartalmaz, mint például a szoftverek frissítésének képessége vagy a Tx/Rx átvitelek jelerősségének monitorozása.

IMG 1977

Ahogy a két modell típusjele is mutatja, az Air 2K maximálisan 2K, azaz 1080p felbontású képinformációk küldésére alkalmas másodpercenkénti 30 képkocka frissítéssel, míg a hang tekintetében a Dolby TruHD és a DTS HD Master Audio 7.1 formátumokat szólaltathatjuk meg vele 192 kHz mintavételezéssel. A komolyabb Air 4K típussal már 2160p/30 Hz-es Ultra HD jeleket is küldhetünk, a 3D formátumot viszont mind a két modell támogatja.

A DVDO Air 2K ára 99 ezer forint, míg a nagyobbik Air 4K jelenleg 169 ezer forintba kerül.


Audio Centrum
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu