The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pro-Ject DAC Box E Mobile hordozható DA konverter

A különféle sorozatokba rendezett Box készülékek otthoni használatra szánt különféle DA konverterei után a hordozható audio termékek piacán megtett legelső lépésként bemutatkozott az E családot gazdagító DAC Box E Mobile konverter, melyet a gyártó a különböző mobil eszközökhöz ajánl.

Közismert tény, hogy a sokak által mindennapi zenehallgatásra (is) használt okos telefonok és tabletek nem éppen a kiváló hangminőségükről híresek, olcsó DA konverterüket és analóg erősítő fokozatukat kikerülve azonban egy megfelelő külső eszközzel sokkal hallgathatóbb hangot lehet belőlük kihozni. Mindeközben természetesen az adott okos telefon vagy tablet összes funkciója és szolgáltatása megmarad, a készülékeken lévő vagy a netről streamelt audio fájlokat pedig sokkal jobb minőségben lehet hallgatni.

A keskeny és hosszúkás alakú aprócska DAC Box E Mobile az egyik végén lévő USB C bemenetén kapja a digitális jeleket a különféle mobil eszközökről, laptopokról vagy számítógépekről, a 3,5 mm-es jack fejhallgató kimenet pedig a készülék másik végén található. Elem vagy táp nem kell hozzá, mivel a tápellátását a hozzá csatlakozatott eszköz oldja meg ugyancsak az USB porton keresztül. A mobil készülék támogatja a 32 bit/192 kHz-es nagyfelbontású fájlok lejátszását is, és gyártója szerint elég teljesítménnyel rendelkezik ahhoz is, hogy akár zajos környezetben is (ami út közben elég gyakran előfordul) jól lehessen használni.


Audio Centrum
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu