The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Bemutatkozott a Fyne Audio új zászlóshajója

A mindössze két éve működő skót Fyne Audio sorban mutatja be a különböző kategóriájú, ám egyaránt sikert sikerre halmozó hangsugárzóit, melyek sora az elsőként a Bristol Hi-Fi kiállításon színre lépett F1-12 jelű high-end modellel bővült.

A márka korábbi F1-10 zászlóshajójának nagyon kedvező fogadtatását követően elkészült F1-12 révén tovább bővül a gyártó csúcskategóriás F1 sorozata. Az F1-12 jelű új modell F1-10-énél nagyobb méretű kabinetje természetesen a jól bevált módon kézzel készül a szokásos nyírfa lapokból, az IsoFlare meghajtóból pedig egy szintén nagyobb, 12” méretű változat került bele. A doboz egy merev öntött alumínium alváz köré épül, hogy maximálisan kiküszöbölje a nem kívánt rezgéseket, a padlótól való elszigetelését pedig egy körültekintően megtervezett stabil és erőteljes alumínium lábazat biztosítja. A már említett 12”-os IsoFlare meghajtó közepében csücsül a 3”-os titán tweeter, a komplett keresztváltó egység a többi modelléhez hasonlóan kriogenikus kezelést kapott. A lefelé néző bassz-reflex kijárat a Fyne Audio eddigi legnagyobb méretű BassTrax Tactrix Diffuser rendszere, amely a jókora hangszóró által megmozgatott léghullámok egyenletes és gyors elosztását hivatott elvégezni a tiszta, pontos és jól kontrollált basszus érdekében.

Az F1-12 ára dió kivitelben 24 ezer angol font, míg 2000 font felárért fekete vagy fehér zongora lakk kivitelben is megvásárolható lesz.

Audio Centrum
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu