The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Xavian Madre Perla hangsugárzó

Álló nagy testvért kapott a tömör fából készült kompakt kis Perla „Anya” Perla néven, amely lényegében a modell földig „nyújtott” változatát jelenti azonos műszaki alapokkal és hangszórókészlettel.

„A természetesség mindenben mindenkinek jó” Hippokrates idézettel indító bemutatás a Perlához hasonlóan a természetesség előnyeit hangsúlyozza ki, amely mindkét hangsugárzó esetében a megjelenés és a hangzás tekintetében egyaránt a legfontosabb jellemzőnek számít. A 920 mm magas és darabonként 18 kg-ot nyomó Madre Perla Olaszországból importált tölgyfából készült, melyet a felhasználás előtt még több hétig szárítottak, a doboz merevséget pedig a kistestvérnél megismert ún. mozaik kiképzésnek nevezett felépítés fokozza tovább. A kabinetek sarkait szép kerek ívben alakították ki, ami a látvány mellett auditív szempontból is nagyon hasznos dolog. A famunka, az illesztések, a hangszórók lyukak kivágása és a hangszórók behelyezése egyaránt tökéletes, hibát még a legkritikusabb szemek sem találhatnak az olasz dizájnt és a jóféle cseh iparos munkát házasító dobozokon.

A kisebb testvéréhez hasonlóan szintén két-utas front bassz-reflex kialakítású Madre Perla hangszórókészlete egy 26 mm-es selyem dómból, valamint egy 150 mm-es polipropilén membrános és porvédős, öntvénykosaras mély/középsugárzóból áll. Közöttük a váltás a szokásos értékeknél némileg magasabban, 3000 Hz-en történik. A „Fase Zero” passzív keresztváltó természetesen egytől-egyik kiváló minőségű válogatott alkatelemekből épül fel, úgymint légtekercsek, Mundorf kondenzátorok és szén/vezeték ellenállások. A hangsugárzó névleges impedanciája 8 Ohm, a mért érzékenysége pedig 88 dB, vagyis álló mivolta ellenére sem kell különösebb erőmű a korrekt megszólaltatásához.


Akusztika
Tel: 1/321-5384
www.hifiboltonline.hu