The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Organic Audio kábelek az Akusztikában

A dán Organic Audio céget 2009-ben alapította az ultra high-end audio kábeleket gyártó Argento Audio tulajdonosa, azzal a céllal, hogy az Argento Audio fejlesztési tapasztalatait felhasználva egy megfizethetőbb réz vezeték sorozatot hozzon létre.

Az Organic Audio kábelek a gyártó közel 10 éves története során a világ számos országában váltak a zenehallgatók kedvenceivé, elsősorban kiegyensúlyozott és koherens karakterüknek köszönhetően. A gazdag kínálatban különféle analóg és digitális összekötő kábelek, hangsugárzó kábelek és tápkábelek találhatók.

A 2010-ben megjelent első szériát nemrégiben felváltó Organic Mk II. sorozat tagjai 99,999% tisztaságú OFC réz vezetőkkel, alacsony kapacitásra optimalizált kábel geometriával, árnyékolás nélkül és egyedi XLR, RCA illetve sarus csatlakozókkal készülnek, ugyanabból a rézből, mint a vezetők. A felépítésüknél alkalmazott DAD (Damped Air Dielectric) technológia nagyon alacsony dielektromos állandót eredményez, miközben hatékony csillapítást biztosít a tiszta és rezonanciamentes jelvezetés érdekében.

OAMKIIPower

Az Organic Audio kábelek meghallgathatók és megvásárolhatók a tavalyi év végén Zuglóba költözött Akusztika hi-fi boltban.

Akusztika
Tel: 1/321-5384
www.hifiboltonline.hu