The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Új Denon GC fejhallgató család

A mobil használatra tervezett új Denon GC fejhallgató-család a minőségi technikai megoldásokat ötvözi az aptX HD Bluetooth valamint a három szintű aktív zajszűrő technológiával, mely utóbbi révén ezeket a típusokat többek között különféle zajos környezetekben is jól lehet használni.

A gyártó díjnyertes AH-D9200 csúcs-fejhallgatójának FreeEdge meghajtó technológiáját alkalmazó GC30 és GC25NC modellek az aptX HD Bluetooth technológiát használják “a CD-nél is jobb” minőségű hangzáshoz. A legmodernebb multi-mode aktív zajcsökkentés lehetővé teszi, hogy zajos környezetben is jól lehessen használni őket, az USB-csatlakozásnak köszönhetően pedig PC-vel is össze lehet őket direktben kötni. Az új széria három modellje: az AH-GC30 aktív zajcsökkentéssel és Bluetooth technológiával, a vezetékes AH-GC25NC aktív zajcsökkentéssel és a Bluetooth-os AH-GC25W.

Az AH-GC30 és az AH-GC25NC a Denon szabadalmaztatott FreeEdge meghajtó technológiáját alkalmazzák, amely „lebegő” membránt használ, hogy csökkentse a rezonanciákat és pontosabb, dugattyú-szerű mozgást hozzon létre. Akusztikailag a fejhallgatókat a Denon hangmesterei hangolták, hogy minél jobb zenei hangminőséget és kifejező, nagy felbontású megszólalást nyújtsanak. Erőteljes basszusuk és tiszta párbeszédeik révén a fülesek még bensőséges mozizáshoz is jól használhatók.

Az AH-GC30 és az AH-GC25W modellek esetében az aptX HD Bluetooth kapcsolat lehetővé teszi, hogy a kompatibilis készülékekből a fejhallgatóra vezeték nélkül továbbítsuk a CD-nél jobb minőségű, nagyfelbontású zenét, míg a számítógéphez közvetlen USB kapcsolattal is csatlakoztathatóak.

Denon headphones

Az AH-GC30 és az AH-GC25NC új fejlesztésű, legújabb generációs Active Noise Canceling (aktív zajcsökkentő) mikrofonokat használ a környezeti zaj elemzéséhez és kompenzálásához. Háromféle üzemmód áll rendelkezésre a zaj optimális kizárására, attól függően, hogy a felhasználó repülőn, vagy vonaton utazik, az utcán sétál, vagy az irodában végzett munkára koncentrál.
Négy mikrofonnal a fejhallgató belsejében/külsején és a fejlett digitális jelfeldolgozással kombinálva az aktív zajcsökkentés nemcsak azt jelenti, hogy jobban kizárja a külső zajokat: a három különböző üzemmód azt is lehetővé teszi, hogy tökéletesen beállítsa a rendszert az aktuális környezet jellegéhez. A „City” mód kiküszöböli a zsúfolt közterületeken tapasztalható tipikus zajokat, az „Office” mód úgy van beállítva, hogy csendben tudjon dolgozni a munkahelyén, míg a „Flight” üzemmód hatékonyan megszünteti a repülőgép motorjaiból hallható folyamatos zavaró zúgást.
A zajszűrő rendszer egy speciális „Ambient Monitor” funkcióval is rendelkezik: az egyik fülkagyló egyszerű megérintésével a beépített mikrofonok lehetővé teszik, hogy hallja a környezeti hangokat. Ez azt jelenti, hogy a fülhallgató eltávolítása nélkül például könnyen meghallhatja a légiutas-kísérőt vagy az irodai munkatársait.

Emellett a Bluetooth modelleken még két további mikrofon is található, nyolcadik generációs zajcsökkentéssel, hogy a hívások kezdeményezése és fogadása is kiváló hangtisztasággal történjen. A vezetékes AH-GC25NC modellen egy mikrofon van a kábelen, valamint a Bluetooth modellekhez mellékelt távvezérlős kábeleken is található mikrofon.

Mindhárom modellt kényelmes és praktikus használatra tervezték kiváló minőségű szintetikus bőrrel borított, ergonómikus memóriahab fülpárnákkal. A beépített akkumulátorok akár 20 óra használatot biztosítanak a teljes feltöltéstől a zajszűrés és a Bluetooth együttes használatával, vagy 25 órát, amikor csak a zajszűrés funkciót használjuk.

Az AH-GC30 2019 márciusától, az AH-GC25NC áprilisban, míg az AH-GC25W májusban lesz elérhető a Denon szakkereskedésekben.


Horn Distribution (HU) Kft.
Tel: 1/347-0020
www.horn.eu