The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Új Marantz slimline 4K Ultra HD AV receiverek

Májusban mutatkozott be a Marantz új NR1510 és NR1710 jelű slimline 4K Ultra HD AV receiverei, melyeknek karcsú készülékházában nívós elektronikák és fejlett technológiák lakoznak.

„A vékony készülékházas hálózati receiver széria legújabb bővítései továbbra is bizonyítják, hogy Marantz jól elsajátította a zenei hangzást és a fejlett technológiák kombinációját az elegáns, karcsú kialakítással” – mondta Emmanuel Millot, a Marantz globális márkaigazgatója. „Bőséges erőt csomagoltunk mindkét modellbe, és a hangvezérlés kompatibilitás mellett a legújabb HDMI-csomag is megtalálható bennük az iparág vezető AI platformjaival. Mindkét új modell könnyen kielégíti a legtöbb rajongó igényeit, anélkül, hogy feláldozná a helyet, és ideális választás azoknak a hallgatóknak, akik tovább akarnak lépni egy soundbar-ról egy olyan termékre, amely sokkal jobb hangminőséget nyújt és könnyen kezelhető. "

Marantz NR1710

 

Az NR1710 lehetővé teszi a házi-mozi élmény átalakítását és frissítését a többdimenziós objektum-orientált hangformátumok támogatásával, beleértve a Dolby Atmos, a Dolby Atmos magassági virtualizációs technológiát, a DTS:X és a DTS Virtual:X szabványokat, hogy valóban élethű mozi élményeket hozzon létre. Az NR1710 Dolby Atmos magassági virtualizációs technológiája 3D-s hallgatási élményt biztosít a felhasználóknak anélkül, hogy külön magasság vagy surround hangsugárzókra lenne szükségük. A hallgatók legfeljebb öt csatornát állíthatnak be az 5.1-es beállításhoz, és a Dolby Atmos magassági virtualizációs technológia hozzáadja a virtualizált magasság- és surround effekteket, vagy mind a hét csatornát 7.1-es beállításhoz használja, és a technológia virtuális magasság hatásokat tesz lehetővé a különálló surround vagy felső hangsugárzók nélkül.

A nagy teljesítményű diszkrét teljesítményerősítő szekció kivételes hangzást biztosít a filmek és a zene számára. Az összes csatorna azonos teljesítménye (90 Watt az NR1710 és 85 Watt az NR1510 esetében) alacsony impedanciájú hangfal meghajtó képességgel rendelkezik.

Marantz NR1510

Az NR1710 nyolc HDMI bemenetet tartalmaz, közülük az egyik az elülső panelen található a gyors csatlakoztatáshoz. Mindegyik bemenet támogatja a legújabb video- és képformátumokat, beleértve a HDCP 2.3, 4K Ultra HD 60Hz-es videót, 4:4:4 Pure Color, Dolby Vision, HLG, High Dynamic Range (HDR10) és BT.2020 jeltovábbítást.
Az eARC (Enhanced Audio Return Channel) támogatásával, amely lehetővé teszi az olyan veszteségmentes és objektum alapú hangátvitelt, mint a Dolby TrueHD és a Dolby Atmos a TV-alkalmazásokból, az NR1710 a felhasználók számára lehetővé teszi, hogy egyszerűen élvezhessék a hallgatót jobban körbeölelő surround hangzást. A beépített HEOS-nak köszönhetően az NR1710 együttműködik a vezető hangvezérlésekkel - az Amazon Alexa-val, a Google Assistant-tel és az Apple Siri-vel. A HEOS alkalmazás használatával a felhasználók a hangjukat használhatják különböző népszerű szolgáltatások zenéinek streamelésére. Más parancsok magukban foglalják a csatlakoztatott összetevők közötti váltást, a hangerő beállítását, a szüneteltetést, a némítást, az előző vagy a következő zeneszám lejátszását, és így tovább.

Marantz NR1710 back

Az NR1710 és az NR1510 június közepétől lesz elérhető elegáns fekete, vagy klasszikus ezüst-arany kivitelben a Marantz márkakereskedésekben.

Az NR1510 legfontosabb jellemzői:
• 5.2 csatornás Receiver 85 Wattos tiszta Marantz hanggal
• 4K/60 Hz teljes sebességű jeltovábbítás, 4:4:4 színfelbontás, HDR10 és BT.2020
• Támogatja a Dolby Vision, a Hybrid Log-Gamma (HLG), az eARC és az ALLM szolgáltatásokat a továbbfejlesztett kép és hang érdekében
• Dolby TrueHD és DTS-HD Master Audio
• Nagy felbontású audio ALAC-, FLAC- és WAV veszteségmentes fájlok dekódolásának képessége akár 24 bit/192 kHz-es, valamint DCD 2.8MHz és 5.6MHz-es zenék nagy felbontású hallgatáshoz
• Beépített HEOS multi-room streaminghez, zenei streaminghez és hangvezérléshez
• Támogatja az Alexa, a Google Home és az Apple Siri hangvezérléseket*
• Támogatja az összes fontosabb streaming szolgáltatást, beleértve a Spotify-t, Deezer-t, a Tidal-t és néhány más szolgáltatást
• Élvezze a zenét az egyszerű Bluetooth streaming, AirPlay 2 vagy HEOS alkalmazás segítségével
• Integrált phono bemenet
• Beépített Wi-Fi 2,4 GHz/5 GHz-es kettős sávú támogatással (kettős antenna)
• Auto Low Latency Mode (ALLM) az Xbox One számára
• Kettős mélynyomó kimenet

NR1710 - további funkciók:
• 7.2 csatornás Receiver 90 wattos tiszta Marantz hanggal
• Nyolc HDMI bemenet, 4K felbontással
• 3D hangzás a Dolby Atmos / Dolby magasság virtualizációval és DTS:X / DTS Virtual:X
* Az elérhetőség országonként változik

Horn Distribution (HU) Kft.
Tel: 1/347-0020
www.horn.eu