The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pro-Ject X2 lemezjátszó

A Pro-Ject „X” analóg lemezjátszó sorozatában a többféle kivitelben kapható X1 után következik a szintén vadonatúj X2 modell, amely a korábbi 2Xprerience típus helyére érkezett.

A kisebb testvéréhez hasonlón természeten szintén klasszikus szíjhajtású, háromsebességes (78-as fordulatszám is van) sasszija 50 mm vastag MDF-ből, mégpedig annak egy újfajta, a korábbinál merevebb és nagyobb sűrűségű, ezáltal a rezonanciáknak még jobban ellenálló változatából készült. A fehér vagy fekete színű magas fényű, illetve a szatén szürke festett változatoknál egészen pontosan nyolc réteg festék kerül az MDF testre, melyet utána kézzel políroznak fényesre. Kapható még egy klasszikus megjelenésű dió változat is, amelynél a sasszi természetesen valódi fafurnér borítást kap. A szerkezet precíz megtámasztásáról és az állványtól való elcsatolásáról a három állítható magasságú, rezonancia és vibrációmentes TPE szendvics szerkezetű alumínium láb gondoskodik. Ugyancsak a rezonanciák kiküszöbölése érdekében a precíz működésű meghajtó motort is hatékonyan elcsatolták a szerkezet többi részétől.

Pro Ject X2 hfp bev

A kisebb testvérénél lényegében mindenből többet nyújtó, 10 kg-ot nyomó X2 immár egy 30 mm vastag és 2 kg tömegű akril lemeztányérral rendelkezik, az al-tányérja extrém alacsony csapágytűrésű (0,001 mm), a tányércsapágy pedig egy nagyon precíz rozsdamentes típus. A hangkar egy 9” hosszúságú és mindössze 13,5 g tömegű karbon/alumínium szendvics típus anti-rezonáns TPE ellensúlyokkal, valamint Kardan ultra alacsony súrlódású csapágyazással.

Pro Ject X2 hangkar hfp

A hangkarba gyárilag egy Pick It S2 MM hangszedőt szerelnek, a gyártó által melegen ajánlott komolyabb Ortofon 2M Silver MM pedig a lemezjátszóval együtt gyakorlatilag fél áron vásárolható meg hozzá. A minden részletre kiterjedő figyelem természetesen a lemezjátszóba beépített RCA kábelt is érinti, amely a gyártó Connect It E típusa, egy fél-szimmetrikus, alacsony kapacitású vezeték különösen hatékony árnyékolással ellátva.


Audio Centrum
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu