The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Denon PMA-150H Network erősítő

A Denon vadonatúj PMA-150H hálózatos integrált erősítője többek között USB DAC-kal, FM/DAB+ rádió tunerrel, és a HEOS technológiával is rendelkezik.

A készüléket úgy tervezték, hogy a klasszikus audio komponensek szerelmesei anélkül tudjanak átlépni a modern és kompakt audio világába, hogy kompromisszumokat kelljen kötniük a hangminőség, a könnyű használat és a csatlakoztathatóság szempontjából. A Denon Design sorozatából született PMA-150H egy nagyon ízléses megjelenésű erősítő, 5 mm-es alumínium felső és alsó panelekkel, amelyek minimalizálják a rezonanciákat és támogatják a hűtést, jól látható OLED kijelzővel és gyémánttal vágott hangerő potméter gyűrűvel.

A Denon Advanced AL32 Processing Plus analóg hullámformájú reprodukciós technológiájának és a nagy teljesítményű Direct Digital Feedback Amplification (DDFA) felhasználásának köszönhetően a divatos megjelenés igényes minőséggel párosult. A Denon mérnökei a PMA-150H esetében gondosan kiválogatták a különféle elektronikai alkatrészeket, hogy finom hangolják az audio teljesítményt és megfeleljenek a minőségi elővárásoknak. Az erősítő robusztus teljesítményt nyújt, és jól meghajtja a 4 és a 8 Ohmos, akár padlón álló hangfalakat is. Ezenkívül egy speciális fejhallgató-erősítő áramkörrel is ellátták, amely nagysebességű, rendkívül alacsony torzítású és széles átvitelű sávú erősítőt tartalmaz, egy teljesen diszkrét végső kimeneti fokozattal párosítva. A fejhallgatók széles skálájának fogadására a PMA-150H állítható fejhallgató impedancia vezérlést tartalmaz, háromféle beállítással az alacsony, közepes és nagy impedanciájú modellekhez. A fejhallgató csatlakozó a 6,3 mm-es típus, amely kompatibilis a prémium otthoni és professzionális stúdió-fejhallgatókkal.

A PMA-150H kompatibilis a nagy felbontású digitális audio fájlokkal, mint például az ALAC, FLAC és WAV veszteségmentes fájlok, 192 kHz/24 bites felbontásig, valamint a DSD 2,8MHz és 5,6MHz fájlokkal (az SACD audiofil formátuma). A felhasználók nagy felbontású audio kompatibilitást élvezhetnek a digitális bemenetekkel és a beépített USB-DAC-kal, a PCM 384 kHz/32 bites és a DSD fájl lejátszási képességgel. Az Advanced AL32 Processing Plus a Denon legújabb analóg hullámforma-reprodukciós technológiája, ami az eredeti felvételhez lehető legközelebb álló hangélményt nyújtja.

Denon PMA 150H back

A PMA-150H rendelkezik FM/DAB + rádió tunerrel, két analóg RCA, két optikai, egy digitális koaxiális, valamint USB-A és B bemenetekkel a széleskörű csatlakoztathatósághoz. Az USB-A bemenet támogatja a WMA, MP3, AAC, WAV/ FLAC / ALAC 192/24, és a DSD - legfeljebb 5,6MHz - fájlokat. Számítógépről a nagy felbontású jelek fogadása is lehetséges az USB B bemeneten keresztül is, 384 kHz / 32 bites PCM valamint DSD jelek (11,2MHz-ig) fogadásával. Ezen kívül a felhasználók egyszerűen csatlakoztathatnak az erősítőhöz CD-lejátszót, lemezjátszót, TV-t és még sok más egyéb műsorforrást. A beépített HEOS segítségével a felhasználók az Amazon Music, a Spotify (Premium & Free), a TIDAL, a TuneIn Internet Radio, a SoundCloud, a Napster, a Deezer vagy a helyi zenefájlok könyvtáraiból egyaránt hallgathatnak zenét. A PMA-150H Bluetooth kapcsolatot is kínál, amely azonnali hozzáférést biztosít a zenéhez bármilyen intelligens eszközről. Az AirPlay 2 kompatibilitás biztosítja, hogy a felhasználók vezeték nélkül továbbíthassák zenéiket az Apple készülékekről a PMA-150H-ra, vagy csoportosítsák az erősítőt más AirPlay kompatibilis hangszórókkal. A beépített HEOS lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy bármely helyiségben élvezhessék kedvenc zenéiket, vezeték nélküli, otthoni hangélményt nyújtva a HEOS beépített hangszórók, soundbar-ok, mini rendszerek és / vagy receiverek segítségével. Játssza le ugyanazt a dalt minden szobában, vagy válasszon egy másik dalt minden egyes csatlakoztatott helyiséghez. Ahol rendelkezésre áll, a felhasználók hangjukkal is vezérelhetik a PMA-150H kulcsfunkcióit az Amazon Alexa, az Apple Siri és a Google Assistant segítségével.

Ezen túlmenően a Denon kihasználta AV receiverenél szerzett tervezési szakértelmét is, hogy beépítse az automatikus érzékelést az első optikai portba, és leegyszerűsítette az IR jelek megtanulását, hogy a készülék könnyen csatlakozhasson a legtöbb TV-hez. Ha engedélyezte, akkor a hangerő, a némítás és a bemenet kiválasztás a TV-távvezérlőn keresztül is vezérelhető. Ez a funkció a PMA-150H készüléket valóban a nappali teljes körű lejátszójává varázsolja mindenféle audio lejátszási alkalmazáshoz.

Főbb jellemzők:
• 70 W / csatorna teljesítmény (4 Ohm, 1kHz, THD: 0,1%)
• Teljes digitális jelfeldolgozó erősítő: négy beépített erősítő a következő generációs Direct Digital Feedback Amplification (DDFA) technológiával
• Fejlett AL32 Processing Plus
• Többféle digitális és analóg forrás: Beépített FM/DAB+ tuner, két RCA bemenet, 3 digitális bemenet, elülső USB-A port
• USB-DAC a PCM 384 kHz / 32 bites és a DSD fájlok támogatása (DSD 2,8 / 5,6 / 11,2MHz USB-B porton keresztül)
• Beépített HEOS vezeték nélküli zene streaming: szinte korlátlan zenelejátszás a kedvenc
streaming szolgáltatásai közül, például a Spotify (Prémium és Ingyenes), Amazon Music, Deezer, Tidal stb, a HEOS beépített alkalmazás segítségével.
• Bluetooth és AirPlay 2 támogatás: zenék könnyedén továbbíthatók a támogató okos telefonról
• Zökkenőmentes TV-integráció: a PMA-150H lehetővé teszi az integrált erősítő vezérlését a TV távirányítóval
• Kiváló minőségű fejhallgató-erősítő
• Tökéletesen illeszkedő Design sorozatú CD-lejátszó: csatlakoztassa a külön megvásárolható
DCD-100-at a teljes sztereó rendszer kiépítéséhez

Az új PMA-150H 2019 szeptemberében válik elérhetővé, hivatalos Denon kereskedők üzleteiben.


Horn Distribution (HU) Kft.
Tel: 1/347-0020
www.horn.eu