The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pro-Ject Debut The Beatles Singles lemezjátszó

Egy új Beatles lemezjátszó elkészítésére a legendás zenekar gazdag életművének köszönhetően mindig lehet valami jó apropót találni; most például a „The Beatles Singles Collection” díszdobozos kislemez gyűjtemény megjelenésének alkalmára mutatkozott be a gyűjteménnyel azonos nevű új lemezjátszó.

A röviden csak „Singles lemezjátszónak” nevezett új típus sassziján egy kollázs látható a gyűjteményben szereplő kislemezek borítóinak képeiből, maga a lemezjátszó pedig a sikeres Debut III alapjaira épül, de az alapváltozathoz képest még néhány módosítást is tartalmaz. 

A lemezjátszó 300 mm-es akril tányérja az esztétikai szempontok mellett kiváló rezgéscsillapítással is rendelkezik, melynek köszönhetően hatékonyan ellenáll és elnyomja a káros rezonanciákat. A beépített motorvezérlő elektronikával és egyenáramú tápellátással rendelkező szimmetrikus motor egy szilikon gumi szíjjal hajtja meg rozsdamentes acélból készült tengelyen forgó lemeztányért. A 33 1/3-os, 45-ös és 78-as fordulatszámok között elektronikus fordulatszám szabályzóval válthatunk.

Az MDF-ből készült sasszi az akril lemeztányérhoz hasonlóan szintén hatékonyan veszi fel a küzdelmet a rezonanciák ellen, az állványtól való elcsatolását pedig a speciális rezgésmentes lábak biztosítják. A hangkar a jól ismert 8,6” hosszúságú alumínium verzió zafír csapágyazással és SME csatlakozással. Hangszedőből különleges módon kettő is jár a lemezjátszóhoz; egy Ortofon 2M Red MM és egy Pro-Ject Pick It Mono típus. A lemezjátszó felszereltségét képezi még a beépített Connect It E az aranyozott RCA dugós összekötő kábel, valamint a hasznos porvédő plexi tető, amelyről mostanság sok gyártó el szokott feledkezni. 

A Pro-Ject Debut The Beatles Singles lemezjátszó megtekinthető, meghallgatható és megvásárolható a forgalmazó bemutatótermében.

Audio Centrum
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu