The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Audio Solutions Virtuoso M hangsugárzó

A Figaro és Overture hangsugárzóival már a hazain piacon is szép sikereket arató Audio Solutions nemrégiben egy vadonatúj high-end modellt mutatott be Virtuoso M néven, amely részben a Vantage típusok technológiáiból építkezve nyújt hatásos ízelítőt a gyártó kifinomult tudományainak legjavából.

A három-utas négy hangszórós álló hangsugárzó magas fényű ívelt kabinetje a gyártó legfelsőbb kategóriáiban alkalmazott „doboz a dobozban” kialakítással készült, amely a gyakorlatban kettő pontosan kikalkulált és megtervezett módon összeillesztett dobozt jelent. A hagyományos hangszóró dobozok vibrációk szempontjából egyik leggyengébb pontjai a sarkok illeszkedései, a „doboz a dobozban” megközelítés azonban a két kabinet egymástól eltolt rafinált kombinálásával kiküszöböli az ezen kényes részeknél keletkező rezonanciákat is. A kettő közül a belső doboz teljesen le van zárva és komoly merevítésekkel és csillapítással van ellátva, a külső dobozt pedig hozzáragasztják, hogy ketten egy komplett egységet alkossanak. Az ilyen módon megkonstruált kivételesen merev és stabil dobozba szerelt hangszórók valóban semleges és hiteles hangzásra képesek.

Audio Solutions Virtuoso M 2 copyA Virtuoso M hangsugárzó további különlegessége a szabályozható keresztváltó, ami lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a zenehallgató helyiség akusztikájához és a zenehallgatás módjához finom hangolja a doboz megszólalását. A korábban alkalmazott megoldásokhoz képest a Virtuoso esetében ráadásként egy továbbfejlesztett koncepcióval találkozhatunk, amelynél immár három különböző keresztváltó profil közül lehet választani.
1. Kiegyensúlyozott - ez a mód egy klasszikus „sweet spot” tiszta és magával ragadó hangzással.
2. Mérsékelt - ez az üzemmód ideális hosszabb zenehallgatásokhoz és különösképpen az olyan alkalmakhoz, amikor a hangszórókat jól meghajtják, például rockzenék nagyon hangos hallgatása esetén. A csúcsminőségű audio alkatrészek és a hangszórók ebben az esetben kiküszöbölik azokat a hibákat, amelyek torzzá, zajossá és fárasztóvá teszik a hangokat.
3. Továbbfejlesztett - ez a mód lehetővé teszi a hallgató számára, hogy a felvételek legfinomabb zenei részleteit is megtapasztalhassa. Különösen jól alkalmazható az esti halk zenehallgatásoknál, amikor a környezet zajai lecsökkennek, és a zenék apró részletei megfelelő tálalásban valósággal életre kelnek.

Az 1240 mm magas, meglehetősen impozáns látványt nyújtó Virtuoso M hangszóró készlete felülről lefelé haladva egy 165 mm-es papírpép membrános középsugárzóból, egy közvetlenül alatta elhelyezkedő 30 mm-es selyem dóm tweeterből és kettő 190 mm-es kemény pép membrános erőteljes wooferből áll, a váltási frekvenciák 500 és 7000 Hz-en vannak. A hangsugárzók darabja 75 kg-ot nyom, a csatlakozóik WBT gyártmányúak, maximális teljesítményük 340 Watt.

StreamAudio
Tel: 30/211-5253
www.streamaudio.hu