The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

JBL Charge 3 – Irány a vízpart!

A nagy sikerű Bluetooth hangszóró már a negyedik kiadásnál tart, és valahogy mindig jobb és jobb lesz. Tudásban, felhasználhatóságban és hangban is sikerült feljebb tenni a lécet, és tegyük hozzá, hogy már az első kiadás is nagyszerű produktum volt..

Azóta kicsit vaskosabb és hosszabb lett, a reflexnyílást felváltotta két passzív membrán, amelyek olyan basszus alapot produkálnak, amit igazán nehéz egy ekkorka jószágtól elhinni. Az előző sorozatok már megkapták a „többfelhasználós” Bluetooth vevőt, a 2+ verziónál bejött a cseppállóság is. A legfrissebb modell az Extreme formáját kapta meg, a 45mm-esek helyett már 50mm-es hangszórók dolgoznak benne, és annak ellenére, hogy az akku kapacitás továbbra is 6000mAh, az üzemidő 12-ről már 20 órára növekedett, változó igénybevétel mellet. Ez utóbbi nyilván azt jelenti, hogy „nyélen” nem fogja ennyi ideig bírni, de kulturált használat mellett 10 óra még akkor is belefér, ha közben a telefonunkat egyszer feltöltjük róla.

Group JBL CHARGE3 GR 1606x1606px dvHAMaster
A fiatalos színekben piacra kerülő Charge 3 vízállóságát is fokozták, teljesen összefüggő gumi bevonata hatékonyan tartja kívül a vizet, így a tengerparti homokban elpiszkolódott szövet burkolatot nyugodt szívvel, következmények nélkül a csap alá tarthatjuk tisztítás céljából. A csatlakozásokat pont emiatt jól záródó szilikon gumi fedél védi, amelyet csak töltéskor, vagy vezetékes használat esetén kel kipattintani.

Kezelése nem változott, a gombok egy része háttérvilágítással rendelkezik, ahol ez nem szükséges, ott a szövetre vulkanizált gumi piktogramok jelzik, hol kell megnyomnunk ahhoz, hogy a hangerőt megváltoztassuk, tracket léptessünk, vagy a Bluetooth kapcsolatot élesítsük.

Red Charging 1606x1606px dvHAMaster

A Charge 3 még mindig könnyen kézbe vehető, divatos, és műszakilag is elismerésre méltó. Hangzása sem ugyanaz már, a JBL-nek sikerült még egy lapáttal rápakolni az elődök kiemelkedő megszólalására. Már a bekapcsolást nyugtázó szignál érzékelteti, mi vár ránk, és ha jó minőségű felvételeket küldünk rá, bizony tátva marad a szánk. A Charge 2 mélyben jobb volt elődjénél, de a közép és magas sávban nem győzött meg nagyon. A 3-as ezzel szemben minden tekintetben nagyot ugrott, energikus, tiszta, élvezetes megszólalást kapunk, diszkrét, de mégis hatásos 3D effekttel. Az erőteljes basszus a hihetőség határait súrolja, de szerencsére nem a felsőbb tartományok rovására. Szépek a közepek és csilingelnek a magasak is, pont úgy, ahogy az ember ezt a JBL-től el is várja. Hangerő tekintetében szintén jól áll, a szabadban történő zenehallgatáshoz bőven elegendő a 2×10W teljesítmény, ezzel egy nyüzsgő strandon sem fogunk felsülni.

A Charge 3 minden szempontból telitalálat. Szép forma, eltalált színek, gazdag funkcionalitás, maximális hordozhatóság, és ami a lényeg, kitűnő hangzás. A sikersztori így biztosan folytatódik, mi pedig csak ajánlani tudjuk őt mindenkinek, aki hordozható Bluetooth hangszórót keres, ennél jobbat – kategóriájában - jelenleg biztosan nem talál.

Ár: 59.999,- Ft
www.extremeaudio.hu