The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

ELAC EA101EQ-G integrált erősítő

Az ELAC hosszú évek után 2016-ban visszatért az elektronikák piacára, először a Discovery zene szerverrel, majd decemberben megérkezett az EA101EQ-G integrált erősítő is.


Ahogy a Discovery nem egy egyszerű médialejátszó, az erősítő tervezésekor sem a más cégek által kitaposott utat választották. Az EA101EQ-G ún. BASHTM típusú erősítő, amely egy hagyományos „AB” osztályú végfokozatot párosít modulált kapcsolóüzemű tápegységgel. A 400 kHz-es frekvenciával működő táp folyamatosan figyeli az erősítő teljesítmény-igényét, és megfelelő tartalékkal képes azt minden pillanatban kiszolgálni, a dinamikus, energikus hangzást optimális fogyasztás mellett biztosítja. A szinuszos teljesítmény maximuma 80W csatornánként 4 Ohmon, ill. 40W 8 Ohmon, kitűnő jel-zaj viszony és széles frekvencia-átvitel mellett.
Mobiltelefonos applikációval kalibrálható, a beépített EQ-nak köszönhetően a frekvencia-átviteli tulajdonságok a szobához és a hallgató pozíciójához igazíthatók, pontosan meghatározható, beállítható a subwoofer kimenet optimális vágási frekvenciája és jelszintje is.

EA101EQ G Rear
Az app használatával a források elnevezésére is van lehetőség, valamint kedvenc távvezérlőnk utasításainak fogadására is megtanítható az erősítő.
Az EA101EQ-G beépített D/A konverterrel (192kHz 24-bit) és Dolby Digital konverterrel rendelkezik, így nem csupán erősítő, inkább a zenei rendszer központi elemének tekinthető, bármely analóg vagy digitális forrás, ill. TV jelét képes külső egység használata nélkül kezelni.

www.audiophile-szalon.hu+36 70 944 1551
+36 20 281 4649