The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Cocktail Audio készülékek Magyarországon

Az utóbbi időszak slágertermékei az audio technikában kétségkívül a média és hálózatos lejátszók, melyeknek hazánkban is elérhető választéka újabb izgalmas készülékekkel bővül a Novatron cég által gyártott Cocktail Audio modelljei révén.

A Limar Audio által forgalmazott márka aktuális kínálatában jelenleg háromféle típus található, az X12, X30 és X40. A legkisebb X12-es modell egy ízléses és kompakt kialakítású készülék messzebbről is jól olvasható 3,5”-os színes kijelzővel és rengeteg funkcióval. A készülékbe akár 4 TB-os 3,5”-os SATA winchester helyezhető a zenefájlok tárolására, az elsőre CD játszónak tűnő kis szerkezet tudománya azonban itt még korántsem ér véget, hiszen web-serverként és streamerként is működik, rendelkezik internet illetve FM rádióval, AD konvertere révén pedig a régi LP-ken vagy magnókazettákon lévő zenék is eltárolhatók rajta digitális formában. A hálózathoz csatlakoztatott X12 Ethernet kábelen vagy wifin keresztül iPad-on, iPhone-on, Android telefonon vagy szervereken (például az otthoni számítógépen) tárolt zenék megszólaltatására is képes. A támogatott formátumok skálája igencsak széles; a HD FLAC (24bit/192KHz), a WAV(24bit/192KHz), az Apple Lossless Audio Codec(ALAC), az AIFF, az AIF, az M4A, az MP3, a WMA, az AAC, az OGG, a PCM, a PLS és az M3U egyaránt megtalálható benne.
Mindezeken felül a készülék beépített 2×30 W teljesítményű erősítővel is rendelkezik, így csak egy pár hangsugárzót kell hozzákötni és már van is egy komplett kis mindentudó audio rendszerünk.

image x40 01

Az X30-as és X40-es típusok immár normál audio komponens szélességű készülékek rengeteg tudománnyal és nívós kivitellel. A legnagyobb X40 kiviteli elemei és szolgáltatásai közül külön említést érdemel a jókora toroid transzformátor, a Sabre32 DAC, a natív DSD lejátszás és a MM Phono input, melyen keresztül az MM hangszedős analóg lemezjátszók jeleit direktben is fogadni tudja.

A Cocktail Audio készülékek rövidesen megérkeznek a hazai forgalmazóhoz és az első teszteket hamarosan el is készítjük róluk.

Limar Audio
Tel: 1/329-2980
www.limar.hu