The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Metrum Acoustics HEX DAC

Újabb márkával gyarapodott az Inter Audio kínálata szeptemberben, a Metrum Acoustics hivatalos magyarországi forgalmazását kezdték meg. A D/A átalakítóival ismertté vált gyártótól először a HEX DAC érkezett az Audiocentrumba.

A HEX DAC a maga nemében különleges eszköz, nem követi az általánosan elfogadott és alkalmazott technikákat, külön utakon jár. Mint – szinte – minden high-end gyártó, a Mertum Acoutics tervezőit is a tökéletes hangreprodukció elérése hajtja, ők végül a NOS (Non Over Sampling) technológia mellett tették le a voksukat, ugyanúgy mint pl. a 47 Labs, vagy az Audio Note. Az analóg lemezek hangzásának természetessége, semlegessége az, amit az átalakítóikkal is szeretnének elérni, s a tapasztalatok szerint el is érnek.

img0346

A HEX DAC-ban egészen pontosan 16 db D/A átalakítót találunk, csatornánként 8 önálló egység dolgozik teljes differenciál módban. Tápellátása szeparált, külön toroid látja el a DAC áramköröket, a vezérlő logikai panelt és az opcionális USB kártyát. Aki szimmetrikus forrással szeretné összekötni, AES-EBU modult vásárolhat hozzá, ezzel jelentősen csökkenthető a jitter és a zaj – amúgy is alacsony – szintje. A felhasznált alkatrészek (mint pl. a Lundahl illesztő trafó) garantálják a kitűnő minőséget. Az opcionális kártyák mellett a fix bemenetek (1 BNC koax, 1 RCA koax) 24/192 max. felbontású jelet fogad, a 2 Toslink bejárat pedig 24/96-ot. Szimmetrikus és aszimmetrikus kimenettel egyaránt rendelkezik.

www.audiocentrum.hu