The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Joe Ferrara: The Tiger Walks My Dreams

A legtöbb férfi vokalista vágya az, hogy egy kicsit (vagy nagyon) egy Frank Sinatra utód váljon belőle. Így kezdte a pályáját az amerikai énekes Joe Ferrara is, akinek a közelmúltban jelent meg a The Tiger Walks My Dreams című albuma. A Tim Ouimette által hangszerelt big band lemezen 9 szerzemény kapott helyet.

A repertoárban közel azonos arányban vannak Ferrara saját művei és a más szerzőktől származó kompozíciók. Az albumot hallgatva egyértelműen érződik az a törekvés, hogy az énekes igyekszik a tudását mindenféle szerepben megmutatni, ennek érdekében a legkülönbözőbb számok kerültek a korongra. A repertoár első száma a „How Can It Be” tipikusan a westernfilmek zenei világát idéző kompozíció. Van még „mozis” zene az albumon, méghozzá a repertoár második felében a „Whiskey Island”, amivel a hollywood-i bűnügyi drámák világába, a film noir-ba csöppenünk. Amíg az „All the World is Green” egy mediterrán hangulatú kompozíció, addig a broadway-i produkcióból, a Golden Boy-ból származó „Night Song” inkább nagyvárosi, musical-es zene. Az album a latinos hangulatú „The Big Hurt”-tel zárul.
A The Tiger Walks My Dreams című album egy nagyszabású, sok muzsikus megmozgató és sok színű projekt, amelynek kézbentartása sokkal több szervezést igényel, mint egy kis csapat koordinálása. A teljes anyag többszöri meghallgatása után kijelenthető, hogy Joe Ferrara és a segítői remek munkát végeztek. Mind a kompozíciók, mind a hangszerelés, mind az előadás jól vizsgáztak. Azoknak, akik szeretik a nagyzenekari produkciókat, sok kellemes meglepetést tartogat ez a lemez.

A lemezen található számok listája:

1. How Can It Be
2. Divisadero
3. Arsenic and Absinthe
4. Night Song
5. All the World Is Green
6. The New Lords
7. Dial-a-Cliche
8. The Heart Is a Lonely Hunter
9. Whiskey Island
10. The Big Hurt

http://joeferrara.net/