The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Benedikt Jahnel Trio: The Invariant

Egy sokszínű, nemzetközi csapatot ismerhetünk meg a berlini zongorista, Benedikt Jahnel zenekarában. Ugyanis a trió bőgőse, Antonio Miguel spanyol, a dobos, Owen Howard pedig kanadai származású. Ez az eltérő kulturális háttérből fakadó gazdagság jelenik meg a német ECM Records-nál megjelent új lemezükön is. A friss kiadvány The Invariant címmel került a boltokba. A formáció 2012-ben mutatkozott be a német kiadónál az Equilibrium című korongjával. A folytatással jól megvárakoztatták a rajongótáborukat, hiszen 5 év után jelentkeztek csak új hanghordozóval.

A 8 számos album repertoárjában éppen úgy helye van az energiától sugárzó jazz dallamoknak (pl. a „Part of the Game”), mint a lassú balladáknak (pl. az „Interpolation One” és az „En Passant”). A zenekar tagja bebizonyítják, hogy éppen olyan jól érzik magukat a rövidebb tételekben (pl. a „For the Encore” 3:50), mint az igazán hosszú „kifejtős” művekben (pl. a „Mirrors” 9:32).

Az, hogy az The Invariant-ról egy nagyon egyedi zenét hallunk nem kétséges. Hiszen Benedikt Jahnel-ék a skatulyák a sutba vágva alkotnak nagyot. Az is tuti, hogy élőben hallgatva biztos nagyon jók de, egy jó rendszeren is élvezetes. Tipikusan az a fajta muzsika, ami hallgató gondolatait elkalandozásra ösztönzi, ezért munka közben hallgatni kifejezetten „veszélyes”.

Közreműködnek:

Benedikt Jahnel- zongora, Antonio Miguel- nagybőgő, Owen Howard- dobok, 

A lemezen szereplő számok listája:

  1. FURTHER CONSEQUENCES(Benedikt Jahnel)05:51
  2. THE CIRCUIT(Benedikt Jahnel)05:14
  3. MIRRORS(Benedikt Jahnel)09:32
  4. MONO LAKE(Benedikt Jahnel)05:41
  5. PART OF THE GAME(Benedikt Jahnel)06:46
  6. FOR THE ENCORE(Benedikt Jahnel)03:50
  7. INTERPOLATION ONE(Benedikt Jahnel)03:59
  8. 8.EN PASSANT(Benedikt Jahnel)04:50