The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Backtrack Blues Band: Make My Home In Florida

A gyorsan változó világunkban már szinte ritkaságnak számítanak az olyan zenekarok, amelyek évtizedeken keresztül képesek fennmaradni, méghozzá minőségi produkciókat bemutatva. Ezen együttesek közé tartozik a floridai zenész csapat a Backtrack Blues Band is. A formációt a szájharmonikás Sonny Charles és a gitáros „Little” Johnny Walter alapította 1980-ban Észak Karolinában. A blues műfaj chicago-i vonalát képviselő zenekar, az elmúlt közel négy évtized alatt számos, zajos sikerű albumot készített és több száz koncertet adott. A formáció a közelmúltban jelentkezett egy remek kiadvánnyal. A Make My Home In Florida (HARPO Records) című album két részből áll. A lemeztok egy audio és egy video lemezt tartalmaz, így a hallgatóra van bízva, hogy a Palladium Theater-ben (St Petersburg) felvett anyagot csak hallani vagy hallani és látni is szeretné. A repertoárban 9 számot találhatunk, közöttük olyan nagy klasszikusok is felbukkannak, mint a „Checkin’ On My Baby” (Sonny Boy Williamson II), a „T-Bone Shuffle” (T-Bone Walker) és a „Woke Up This Morning” (B.B. King). A feldolgozások mellett a zenekarvezető, Sonny Charles saját szerzeményei (a „Heavy Built Woman” és a „Shoot My Rooster”) is a felvételek közé kerültek.
A kiadványt hallgatva (vagy éppen nézve) egy igazán sodró lendületű koncert „résztvevői” lehetünk. Sonny Charles és csapata megmutatja a blues műfaj minden szépségét.
Kétségtelenül Sonny Charles a zenekar motorja, ahogy a helyzet megkívánja, húzza, tolja, felpörgeti a zenésztársakat. „Little” Johnny Walter és Kid Royal különleges, blues-rock klasszikusokban gyökerező, ám bátor és előremutató gitárjátéka sokak szívét képes megdobogtatni. A basszusgitáros, Jeff „Stick” Davis is igazolja, hogy nem véletlenül „őrizget” otthon egy Grammy díjat. A dobok mögött Joe Bencomo is nagyon hasznos része a csapatnak.

Olyan koncertanyag született, ami méltó „vetélytársa” a zenekar ezt megelőző lemezének a 2016-os Way Back Home-nak.

Közreműködnek:
Sonny Charles – harmonika és ének
„Little” Johnny Walter – gitár
Kid Royal – gitár
Jeff „Stick” Davis – basszusgitár
Joe Bencomo – dobok

A lemezen található számok listája:
1.    Checkin’ On My Baby
2.    Woke Up This Morning
3.    Make My Home In Florida
4.    T-Bone Shuffle
5.    Nobody But You
6.    Your Funeral and My Trial
7.    Heavy Built Woman
8.    Shoot My Rooster
9.    Tell Your Daddy

Honlap:www.backtrackbluesband.com