The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Quadral Aurum Titan 9

A német gyártó 1981 óta létező Aurum nevű high-end hangsugárzó sorozata immár a kilencedik generációnál jár, az alapértékei azonban semmit sem változtak a legelső bemutatkozás óta eltelt 35 év során. Az aktuális csúcsmodell Titan 9 a gyártó összes tapasztalatát és tudását magába sűrítő hangsugárzó, amelybe természetesen mindenből csak a legjobbak kerülhettek bele.

"Az Aurum 9 a legjobb hangsugárzó, amit valaha is építettünk", nyilatkozta Sascha Reckert, a Quadral vezető fejlesztő mérnöke, "mert mindent egyértelműen a nulláról kezdtünk és minden egyes lépést alaposan leteszteltünk. Az általunk kifejlesztett magas sugárzó technológia egyedülálló a világon, a kabinetet pedig a semmiből terveztük, hogy minden szempontból abszolút kiegyensúlyozott eredményt érjünk el. Mint látható, a mérési eredmények kiválóak, a teszthallgatóság pedig az elsőtől az utolsó megszólaló hangjegyig mosolygott, ami azt jelzi, hogy jól tettünk dolgunkat".

Aurum9 HFPOnlineAmint az egy márka abszolút csúcsmodellje esetében elvárható, a tervezők a fejlesztő munka során végletekig precízek és aprólékosak voltak, hogy a végeredmény minden szempontból tökéletes legyen. Mivel a hangsugárzót nem csak zenehallgatásra, hanem kivételes minőségű házi-mozi rendszerek kiépítéséhez is szánták, a dinamika és a beszédhangok megszólaltatása is kiemelt jelentőséggel bírt a tervezési szempontok között.

Az Aurum 9 szíve az új quSENSE tweeter technológia, amely a klasszikus ribbon technológiától eltérően rövid és széles membránokat jelent. A membrán felülete a megoldásnak köszönhetően kivételesen rugalmas, ami rendkívül alacsony torzítást és nagyon jó színpad magasságát eredményez. A tweeter az előlap felső részében, az őt közrefogó középsugárzókhoz nagyon közel helyezkedik el, így harmonikus, monitoroson precíz és könnyed magasakra és közepekre számíthatunk. A közép és mélysugárzók a gyártó alumínium, titán és magnézium ötvözetből készült egyedülálló Altima membránjainak legújabb változataival készülnek, amelyek gyors, pontos és mindenféle nemkívánatos rezonanciától mentes megszólalást biztosítanak. Az előző változathoz képest az új verziók már nem rendelkeznek porvédő sapkával, így jóval homogénabb szerkezetek náluk. Az alumínium-présöntvény kosarak szintén új fejlesztésűek, csak úgy, mint hangtekercsek és az erős meghajtó rendszer.

A kettő Altima membrános izmos mélysugárzó külön, front bassz-reflex rendszerű kamrában kapott helyet, tökéletesen elszeparálva a hangsugárzó többi részétől. Érdekes megoldásként a reflex nyílás a kettő woofer között helyezkedik el, így az energikus basszust produkáló mélyszekció egy külön szerves egész egységnek mondható a hangsugárzón belül.
A fehér illetve fekete színűre fényezve valamint fafurnéros kivitelben kapható Aurum 9 Titan stabil kabinetje MDF/HDF lapok kombinációjából, a front oldallapok éleinek letörésével és különleges belső merevítésekkel készül, a front lapnál mélyebben elhelyezett mélysugárzók előtt pedig a sorozat egyértelmű vizuális jellegzetességének számító gumihúrok találhatók.


Forgalmazó: Stream Audio
Tel: 30/211-5253
www.streamaudio.hu