The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Quadral Breeze S és M Bluetooth hangszórók

A német gyártó nemrégiben színre lépett modern és fiatalos Breeze sorozata a bemutatkozó modellek után most kettő, formavilágban is teljesen újat hozó Bluetooth hangszóróval bővült.

Míg a Breeze One, Two és Five típusok a technológiai újdonságaik mellett lényegében klasszikus doboz formájúak és otthoni használatra szántak voltak, addig az új Breeze S és Breeze M típusok hengeres alakjukkal és vidám színeikkel valóban formabontó eszközök a gyártónál, és az otthoni zenehallgatás után elsőként célozzák meg a mobil használatot is. Ezzel a lépéssel a Quadral immár sokadik komoly hangsugárzó gyártóként belépett a mobil Bluetooth hangszórók izgalmas és napjainkban szemmel láthatóan különösen népszerű piacára, ami bizonyára újabb rajongókat is hozhat neki.

Quadral Breeze S M2 HFP Online

Az egy töltéssel 6-8 órányi működést lehetővé tévő lítium akkumulátorokkal felszerelt hangszórókat mindenféle Bluetooth kompatibilis okos telefonnal, tablettel, zenelejátszóval vagy számítógéppel lehet használni, emellett a 3,5 mm-es jack aljzatuk révén vezetékes összeköttetéssel is lehet zenélni velük. A kisebbik S típus 2×5 W, míg a nagyobbik L 2×12 W teljesítménnyel rendelkezik, a készülékek mélyhang átvitelét passzív membránok fokozzák. A vezeték nélküli jelátviteli távolságuk 10 méter, aminek köszönhetően nem is kell velük a forrás közvetlen közelében tartózkodni. A szilikon lábakon álló eszközökön található USB aljzat a feltöltésükre szolgál, a hangerőt egy elegáns forgó potméterrel szabályozhatjuk.

A Breeze S típus világoskék, szürke és lila színekben készül, míg az IPX4 minősítésű vízálló Breeze L fekete és szürke színekben kapható.

 

Stream Audio
Tel: 30/211-5253
www.streamaudio.hu