The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Tivoli Audio Con-X bemutató

Az ART sorozat Tivoli Audio eszközökkel illetve más gyártmányú készülékekkel egyaránt használható aprócska ConX modellje tulajdonképpen egy vezetékes/vezeték nélküli adó/vevő, amelynek segítségével egyéb források jeleit is a hifi/házi-mozi rendszerbe lehet küldeni.

A ConX csatoló eszközzel bármely szórakoztató elektronikai készüléket, hangsugárzót, vagy audio rendszert vezeték nélküli kapcsolatra alkalmas eszközzé lehet alakítani és ilyen módon többek között a Tivoli Audio vezeték nélküli hangsugárzókkal is lehet használni azokat. A 3,5 mm-es jack vonalszintű be- és kimenetet használva vonalszintű vezetékes források jeleit is fogadja és továbbítja, valamint számos egyedi konfiguráció kialakítását teszi lehetővé.

A vezeték nélküli (Wi-Fi) csatoló révén a ConX lényegében vezeték nélküli adóként és vevőegységként működik és vezeték nélküli digitális adatfolyam fogadást és továbbítást tud biztosítani, a beépített Spotify Connect funkció mellett az ART applikáció használatával a Tidal zenetárát is eléri, optikai digitális audio bemenete révén pedig külső digitális eszközökről vagy akár TV-ről lehet jeleket küldeni a Tivoli hangsugárzókra.

Az eszközzel természetesen a nagyfelbontású, legjobb minőségű digitális audio adatfolyamokat is lehet továbbítani a Spotify, Deezer, Tidal, QQ, vagy egyéb hasonló digitális tartalomszolgáltatóktól, de a helyi hálózaton keresztül a saját eszközökön tárolt digitális audio felvételek is elérhetővé válnak. A készülékkel többféle csoportot is lehet konfigurálni, így egyszerre több hangsugárzón, akár több helyiségben is szólhat a zene, sőt, akár csoportonként más és más műsor is. Az Add/Drop (hozzáadás/eltávolítás) gomb segítségével bármely helyiségben szóló hangsugárzóra át lehet váltani, vagy bármelyiket ki is lehet venni az aktív rendszerből. A Party Mode (buli üzemmód) gombbal gyorsan és egyszerűen, egyetlen gombnyomással lehet szétteríteni a zenét a lakásban, ebben az esetben a rendszerhez csatlakoztatott valamennyi hangsugárzón ugyanaz a zene fog szólni.

A ConX-hez Wifin keresztül, vezetékesen pedig optikai digitális és 3,5 mm-es analóg jack bemeneten keresztül lehet csatlakozni. A Tivoli hangszórókhoz hasonlóan a többi ART eszköz kapcsán már megismert applikáció segítségével lehet konfigurálni a rendszert, míg a setup-ot, illetve az add/drop és party mode funkciókat a kis készülék előlapján lévő gombokkal aktiválhatjuk.
Árkategóriájából adódón a ConX értelemszerűen a nem high-end zenehallgatást célozza meg és a nem a különböző komoly hálózatos készülékeket szeretné kiváltani, hanem egy ügyes ki eszköznek mondható a mindennapos zenehallgatás sokrétűbbé és változatosabbá tételéhez és a különböző készülékek közös rendszerbe integrálásához. A különféle jobbfajta Bluetooth hangszórók, köztük az ART modellek és a normál hifi rendszerek minőségéhez a ConX megfelelő kiegészítő lehet, jól fel lehet vele javítani többek között a TV hangját (típustól függően a jack vagy az optikai digitális bemenetet használva) és a régebbi, kizárólag vezetékes csatlakozással rendelkező hifi komponenseket is be lehet illeszteni egy modern vezeték nélküli rendszerbe, így mondjuk akár a retró kazettás magnó is valósággal újjászülethet általa. Összességében a ConX egy hasznos készülék, amivel a márkatárs és egyéb eszközökből izgalmas rendszereket lehet felépíteni és konfigurálni, mivel az okos kis kütyü a klasszikus rendszereknél jóval több variációs lehetőséget nyit meg tulajdonosai előtt.

Tivoli Audio ConX
Méretek: 117×47×25 mm
Tömeg: 0,4 kg
Ár: 29.900,- Ft


Audio Centrum
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu