The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Isotek új V5-ös Gemini, Polaris és Corvus táptisztítós elosztók

A világ egyik legnagyobb táptisztító specialistájaként elhíresült brit IsoTek három modelljének továbbfejlesztett V5-ös verzióját mutatta be, melyekkel a hozzájuk csatlakoztatott audio és AV eszközök az eddiginél is tisztább tápárammal működtethetők.

A V5 Gemini, Polaris és Corvus klasszikus rúd alakú táptisztítós elosztók hasonló technológiai megoldásokat alkalmazva működnek, a különbség közöttük a méretükben és a konnektoraik számában van; a Gemininek kettő, a Polarisnak hat, a Corvusnak pedig kilenc jutott belőlük, és mindegyik kivezetés közvetlenül a központi PCB laphoz csatlakozik.

A legtöbb hálózati szűrős elosztóban a konnektorok soros csatlakozással kapcsolódnak össze, ami az IsoTek szerint alapvetően téves megoldás, mivel az elosztóhoz csatlakoztatott eszközök által létrehozott differenciál módú zaj így egymás közti keresztszennyeződéseket okoz a konnektorok között. Az IsoTek által a kezdetektől fogva alkalmazott kialakítás, amelynél a csatlakozók teljesen függetlenek egymástól garantálja, hogy ez a probléma véletlenül se fordulhasson elő, ami már önmagában egy komoly előny a vetélytársak gyártmányaihoz képest.

IsoTek V5 Corvus Packaging Image

Mindhárom új modell egyedi deltaszűrő topológiával rendelkezik, amely tízszer nagyobb, mint a szabvány által ajánlott. Ez több mint 20 dB táptisztítást kínál 1 kHz-en (referencia 600 Ohm), ami 10 kHz-en 42 dB-re nő. A legtöbb szakértő egyetért abban, hogy a rádiófrekvenciás interferencia (RFI) 10 kHz-en kezdi kifejteni káros hatását, és ez összefügg az adott erősítő azon képességével is, hogy visszautasítsa a tápegység zaját. Az IsoTek megoldásai egyaránt hatékony táptisztítást biztosítanak a Common Mode (RFI) sugárzások és a csatlakoztatott elektronikák által létrehozott differenciál módú hálózati zajok tekintetében. Az ezüstözött nyomtatott áramköri lap (PCB) már önmaga is a kétszerese a szabványos rézterhelésnek. Ez az egyedülálló áramkör tiszta tápáramot szállít az összes konnektorba, amelyek, ahogy már említettük, egymástól teljesen függetlenek a differenciál módú hálózati zajok keresztszennyeződésének megakadályozására. Az IsoTek KERP ©-vel kombinálva (Kirchhoff Equal Resistance Path) egyenlő ellenállást és egyenlő teljesítmény leadást biztosít minden aljzat számára. A belső kábelezés a legmagasabb színvonalú, egyedülálló 2 négyzet mm-es, 6n tisztaságú oxigénmentes, egyenként ezüsttel bevont réz szálakból álló vezetőkkel.
Az ezüstözött réz vezetőszálak alacsony ellenállást és nagy áramerősséget biztosítanak. A repülőgép ipari minőségű fluorozott etilén-propilén (FEP) dielektrikum nagyon alacsony dielektromos ellenállással védi a vezetőket, és abszolút ideális vezető érintkező dielektrikum a tápáram szállításhoz.

IsoTek V5 Gemini Packaging Image

Mindhárom új modell azonnali védelmet kínál egészen 45000 A-ig, amely megvédi az áramköröket és megóvja a hozzájuk csatlakoztatott értékes berendezéseket az IsoTek egyedi szekvenciális és ismételhető funkciójú védelmi rendszerével. Az egységek elhelyezése és pozicionálása még egyszerűbbé vált. Igény esetén például fali konzol rendszert is mellékelnek hozzájuk, amely lehetővé teszi az egyszerű rögzítésüket a hifi állvány mögött. Az elosztók belső kábelezése szinergiában van az IsoTek tápkábelek választékával. Ez a szintén kritikus, de gyakran figyelmen kívül hagyott terület megtartja a tervezés és az alkotóanyagok tulajdonságainak egységét a hangvezetéken, a jeltovábbító kábelen vagy a tápkábel-hálózaton keresztül.

IsoTek V5 Polaris Packaging Image
Mindhárom V5 modell tartalmaz egy System Link aljzatot is, amely lehetővé teszi több egység csatlakoztatását a csillagföldelési referencia fenntartása érdekébenamennyiben még több aljzatra lenne szükség. A V5 Polaris és a Corvus tartozéka az IsoTek díjnyertes Initium tápkábele.

Műszaki adatok

V5 Gemini
Aljzatok száma: 2
Aljzatok típusa: UK, EU, US, AU & CH
Hálózati bemenet: 10A IEC C14
Hálózati feszültség: 100-240V / 50-60Hz
Maximális áramerősség: 10A HRC
Teljes teljesítmény: 2300 W (@230V) / 1150W (@115V)
Túlfeszültség elleni védelem: 45 000A
Méretek (Sz×Ma×Mé): 80×50×270 mm

V5 Polaris
Aljzatok száma: 6
Aljzatok típusa: UK, EU, US, AU & CH
Hálózati bemenet: 10A IEC C14
Hálózati feszültség: 100-240V / 50-60Hz
Maximális áramerősség: 10A HRC
Teljes teljesítmény: 2300 W (@230V) / 1150W (@115V)
Túlfeszültség elleni védelem: 45 000A
Méretek (Sz×Ma×Mé): 80×50×510 mm

V5 Corvus
Aljzatok száma: 9
Aljzatok típusa: UK, EU, US, AU & CH
Hálózati bemenet: 10A IEC C14
Hálózati feszültség: 100-240V / 50-60Hz
Maximális áramerősség: 10A HRC
Teljes teljesítmény: 2300 W (@230V) / 1150W (@115V)
Túlfeszültség elleni védelem: 45 000A
Méretek (Sz×Ma×Mé): 170×50×380 mm


Audio Centrum
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu