The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pro-Ject Amp Box S3 végerősítő

A gyártó megújuló „S” termékcsaládja egy audiofil sztereó végerősítővel bővült, ami kétségkívül az egyik legjobb teljesítmény/tömeg arányú erősítő a piacon, és ráadásként még kellően sokoldalú is.

Az új, kisebb torzítású és nagyobb teljesítményű PCB koncepciónak köszönhetően az Amp Box S3 az elődjével megegyező aprócska méretben (mindössze 103 mm-es szélesség) kínál nagyobb teljesítményt. A kifinomult topológia 15 m2-ig bármilyen hangsugárzókkal párosítva valódi helyiségkitöltő hangzást biztosít, így az S3 a kis szobák és terek sokoldalúan használható ideális kis erősítője lehet.

Az Amp Box S3 kényelmesen használható akár egy asztali környezetben működő kis rendszer részeként (pl. egy irodában), de apró méretének köszönhetően mennyezeti vagy fali hangszórók meghajtásához is ideális. Kifinomultabb rendszerekben kettő készülékkel bi-amp szett is kiépíthető belőle, és így természetesen az elérhető teljesítmény is tovább nő.

A Pro-Ject tervezői úgy alkották meg ezt az erősítőt, hogy a hangzása olyan közel legyen a csöves típusokéhoz, amennyire csak lehetséges, ami a gyakorlatban kellemesen édeskés, zenei és gazdag megszólalást jelent elérhető áron.

PJ BD S2 AmpBox silver back

Az teljes egészében Európában gyártott Amp Box S3 egyszerű, mégis nagyon igényes kivitelben érkezik; stabil alumínium házzal, amely hatékonyan védi az elektronikákat a különféle káros interferenciáktól és vibrációktól! Letisztult vonalaival és elegáns kivitelével az Amp Box S3 mindenféle hi-fi szetthez jól illeszkedik, kis méretének köszönhetően pedig akár teljesen el is rejthető, ha valaki úgy kívánja. Az új Amp Box S3 a megszokott fekete és ezüstszínű változatokban kapható.
.

Audio Centrum
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu