The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Perlisten hangsugárzók az Extreme Audio választékában

A Perlisten egy maroknyi igényes audiofil története, akiknek ugyanaz a szenvedélye, és ezért közösen alapítottak céget az iparág legkiválóbb tehetségeivel.

Elképzelésük lényege, hogy nem pusztán minőségi hangsugárzókat, hanem egy új hangkoncepciót hoznak létre, amit Perceptual Listening-nek neveztek el. Ennek lényege, hogy a felhasználó ízlésétől, az általa hallgatott zenéktől, azok felvételi stílusától vagy éppenséggel a felvételi helyszín jellegzetességeitől függetlenül jelentősen megnövelik a zenehallgatás élményét. A Perlisten hangszórók és mélynyomók ennek okán optimális hangteljesítményt nyújtanak, hogy ez az ígéret valóra válhasson. Hangsugárzóik a legszigorúbb ipari szabványok szerint készülnek, szerintük olyan minőségi szintet képviselve, amelyet eddig még senki sem ért el.

Legjobb hangsugárzójuk esetében csakis a legmagasabb hangzáshűség számít. Saját fejlesztésű DPC egységük felelős a közép/magas frekvenciák lesugárzásáért a legjobb 28 mm-es berillium dómsugárzójukkal és kettő 28 mm-es TPCD ultrakönnyű dómjukkal. Minden egyes meghajtót egészen az alapoktól kezdve a saját mérnökeik fejlesztettek ki több évtizedes kutatás alapján. Az összes „S” sorozatú hangsugárzójuk ugyanazt a DPC egységet használja, és az egyedülálló hangszínillesztési technikájuk előnyeit élvezi. Az egész sorozat a berillium dóm magassugárzóikat és a fejlett szénszálas mély/közép meghajtóikat tartalmazza. Ezek a hangszórók többféleképen konfigurálhatók, hogy megfeleljenek bármely hallgatási terem igényeinek, és valóban teljes frekvenciatartományú teljesítményt nyújtsanak, páratlan dinamikával és zenei kifinomultsággal.

perlisten2

Az aktív sub-woofer kategóriában sem pusztán a hatalmas teljesítmény az egyetlen fontos szempont számukra, mivel ebben a termék szegmensben is bátran felvehetik a versenyt a világ legjobbjaival. Termékeik kiemelkedő átviteli jellemzőinek és az ultra alacsony torzításnak köszönhetően a basszusgitártól kezdve akár a T-Rex 12 Hz-es ütéséig minden basszusrészlet finomságát megmutatják. Emellett olyan innovatív technológiáikat alkalmaznak, mint például a 3 kW-os intelligens erősítő 32 bites ARM maggal, iOS és Android alkalmazás akár nyolc mélynyomó vezérléséhez, 2,4”-es TFT érintőképernyő és kettős mélynyomós Push-Pull konfiguráció a rendkívül alacsony torzítás érdekében. Mindennek köszönhetően a legnagyobb típusuk egy igazi „szörny”, ami olyan könnyedén „táncol”, mint egy balerina, vagy zúzza össze a jóval 20 Hz alatti frekvenciákat is.

A Perlisten hangsugárzók és mélynyomók meghallgathatók és megvásárolhatók az Extreme Audio üzleteiben.


Extreme Audio
Tel: (1)-786-7422
www.extremeaudio.hu