The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

A prémium házi-mozi piacon is megjelent a Musical Fidelity

A Musical Fidelity bemutatta új többcsatornás házi-mozi erősítőjét, amely a legfőképpen sztereó erősítőiről ismert brit márka három új modellje közül a legelső a sorban. A Musical Fidelity M6x 250.7 az új termékcsalád közepén helyezkedik el, és hét csatornás A/B osztályú erősítést kínál, csatornánként 250 Watt (4Ω) vagy 400 Watt csúcsteljesítménnyel.

A Musical Fidelity szerint a készülék moduláris felépítése nagy dinamikatartományt és analitikus, részletező hangzást eredményez, 105 dB @ 1 kHz / 200 W jel-zaj aránnyal és 0,003 % THD + N /100 Watt torzítás mellett.

M6x 250.7 1

Az M6x 250.7 erősítő többcsatornás előerősítőkhöz vagy megfelelő kimenetekkel rendelkező AV-receiverekhez egyaránt csatlakoztatható, mivel szimmetrikus XLR és aszimmetrikus RCA bemenetekkel is rendelkezik minden csatornájához, valamint vonalszintű RCA kimeneteket is tartalmaz csatornánként a kettős erősítéshez. Az erősítő aranyozott, szigetelt hangszórókimeneteket kapott; a trigger in-out csatlakozásnak köszönhetően pedig külsőleg is be és ki lehet kapcsolni.


Extreme Audio
Tel: (1)-786-7422
www.extremeaudio.hu