The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Advance Acoustic WTX MicroStream hálózati lejátszó

Napjaink legnépszerűbb audio készülékei kétségkívül a különféle streamerek, melyekből ezen okból bőséges választék áll a vásárlók rendelkezésére. Ám még ebből a színes forgatagból is kitűnik az Advance Acoustic WTX MicroStream nevű modellje, ami nevéből adódóan tényleg aprócska, sőt, egyenesen a világ jelenlegei legkisebb hálózatos lejátszójának címét is birtokolja.

A még a gyártó korábbi márkanevén forgalomban lévő ízléses kialakítású készülék 75×14×53 mm-es méreteivel tényleg abszolút kompakt, ráadásul meglehetősen diszkrét is, mivel a kettő beépített RCA dugójával lényegében az erősítőnk (ami bármilyen lehet, sztereó, házi-mozi, de akár mondjuk egy Soundbar is) valamelyik vonalszintű bemenetére kell direktben csatlakoztatni, akárcsak a gyártó Bluetooth moduljait, így teljesen el is tűnik a komponensek háta mögött és észrevétlenül teszi a dolgát.

AA WTX MicroStream. 2

A Plug&Play módon működő WTX MicroStream Wi-Fin keresztül kommunikál, és fogadja a jeleket a különféle UPNP rendszerű PC és MAC számítógépekről, illetve NAS tárolókról, és ugyanilyen módon fér hozzá az internet rádiókhoz, valamint a különböző tartalomszolgáltatók zenetáraihoz is, mint például a Spotify, Tidal, Tune-In, Qobuz, stb. A kicsi, de okos készülék az APE, FLAC, WAV, APPLE LOSSLESS, ALAC, AAC, AAC-LC, HE-AAC, HE-AACv2, MP3 (CBR/VBR 32-től 320kpps-ig) és a WMA 48kHz/16bit-től egészen 192kHz/24bites verzióig terjedő audio formátumokat egyaránt kezeli, így mind a tömörített, mind a különféle tömörítetlen jelek megszólaltathatók rajta. A vezérlése a díjtalanul letölthető gyári applikációval lehetséges, amely Androidos és iOS változatokban egyaránt elérhető.

Az elegáns kis dobozkában nívós alkatelemekből felépített igényes elektronikák találhatók, a DA konverter egység a népszerű Wolfson WM8740-es chip köré szerveződik. Gondolva a jövőre, a készülék nyitott interfésszel készül, így az eljövendő fejlesztésekkel és újításokkal is upgradelhető lesz, hogy továbbiakban is naprakész modell maradjon.

AA WTX MicroStream

Ha a felhasználó azt szeretné, hogy a zene kényelmes módon a ház/lakás különböző helyiségeiben is megszólalhasson az Advance Playstream App intelligens többszobás funkciója révén azt is megoldhatja. A rendszer lehetővé teszi a zene lejátszását különböző helyiségekben párhuzamosan, vagy külön-külön forrásokat alkalmazva a különféle helyiségekben/zónákban. A megoldást a megfelelő helyiségekbe telepített WTX egységek jelentik, melyeket az alkalmazás segítségével el is lehet nevezni. Ezután lehetőség nyílik az egyes zónák csoportosítására, hogy azonos forrás jelei szólaljanak meg egyszerre bennük. Másik megoldásként a különböző helyiségekben/zónákban eltérő zenék is szólhatnak, aminek köszönhetően bárki létrehozhatja a maga kis zenei „szigetét” a ház területén belül.

A többi Advance Paris hálózati eszközhöz hasonlóan az Advance PlayStream appal könnyen installálható és egyszerűen működő WTX MicroStream a márkára jellemző kellemes hangvételű, digitális ízektől és bántó momentumoktól teljesen mentes hangzást nyújtja, amely egyébként forrástól függetlenül mindig jobb minőségű, mint a Bluetooth átvitelen közvetített muzsikák. A megszólalás még korrekt minőségű tömörített anyagokon is nagyon élvezetes tud lenni, élénk hangszínekkel, a tömörített anyagokra jellemző dús basszussal és az AA analógos jellegű karakterével. A különféle felvételek egyaránt kellemes légkörrel rendelkeznek és a tömörítés jelentette korlátokon belül korrekt felbontásúak és jól hallgathatóak. Az igazán jó eredmények és élmények érdekében azonban értelemszerűen legalább CD vagy jobb felbontású anyagokat érdemes hallgatni vele, lehetőség szerint minél jobban kihasználva az eszközben rejlő potenciált, hiszen a kicsi streamer támogatja az összes általános audio formátumot, közte a nagy felbontású audio fájlokat is akár 192 kHz mintavételi frekvenciáig. Ahogy minőségben és felbontásban egyre feljebb megyünk, úgy válik a hangzás egyre érettebbé és kifinomultabbá, egyértelműen jelezve, hogy az aprócska készülékben bőven vannak még minőségi tartalékok. Érdekes módon a megszólalás alapvető jellemzőinek megőrzése mellett a hang egy kissé visszafogottabbnak tűnik a tömörített anyagokhoz képest, bár inkább úgy mondanám, hogy visszatekintve azok voltak kommercionálisabbak, magamutogatóbbak, vagy ha úgy tetszik, hifisebbek. Most viszont minden letisztultabb, kontúrosabb, valóságosabb és természetesebb, és az igazság mindenképpen ezen az oldalon van. A hangzás az AA-AP világgal tökéletes összhangban kellemesen meleg és egy egészen picikét édeskés – egyébként ez az a paraméter, ami az új készülékek esetében egy kicsit már változott a racionalitás irányába, a korábbi „eresztésből” származó WTX MicroStrem, ami éppen ezért még az azóta már szintén megváltozott Advance Acoustic néven fut, ebből a szempontból még az előző iskolát képviseli. Éles, durva vagy sarkos hangot lényegében lehetetlen kicsiholni belőle, noha a különböző források, zenei szolgáltatók és felvételek értelemszerűen meglehetősen nagy szórást mutatnak a paraméterek és a jellemzők függvényében, amit a készülék hűen meg is mutat, csak éppen a maga kellemes, soha semmit sem az orrunk alá dörgölő stílusában,a minek köszönhetően még egy gyengébb anyag is élvezhetőbb marad.

Ajánlás

A praktikus és könnyen használható WTX MicroStream egy igazi „filléres” megoldás az öregecske hifi szettek modernizálására, melyekkel így napjaink hálózatos zenehallgatásának széleskörű lehetőségeit teljesen ki lehet használni. A készülék hangzása kellemes és nagyon jól hallgatható, az érte elkért nagyon csekély árhoz viszonyítva valósággal az ajándék kategória.


Advance Acoustic WTX MicroStream
Támogatott formátumok: APE, FLAC, WAV, APPLE LOSSLESS ALAC, AAC, AAC-LC, HE-AAC, HE-AACv2, MP3 (CBR/VBR 32 - 320kpps) WMA 48kHz/16bit-192kHz/24bit
Jel/zaj arány: 117 dB
Méretek: 75×14×53 mm
Ár: 53.900,- Ft

Limar Audio
Tel:. 1/329-2980
www.limar.hu